BUSSE termostövlar EDMONTON 36 svart i korthet:


busse termos boot edmonton - varm, hållbar och fashionabla

busse termos boot edmonton är varma linjerade termos boot med ett modernt, underlagat polote för att justera önskad kalvpassage. De representerar det ideala valet för alla som letar efter värme, komfort och stil i en produkt.

Dessa fashionabla termosstövlar erbjuder ett antal speciella egenskaper och fördelar. Du har ett utomhusmaterial tillverkat av hårt bärande Oxford-polyester med användning av något elastiskt, syntetiskt gummi för optimal kalvanpassning. De erbjuder också en isolerad axel med fleecefoder och en förstärkt kalvsida.

busse termos boot edmonton har en stabil, vattentät TPR -fot i ridstartoptik med profilsula och fast stycke, som helt matas med varm webbpäls. En YKK ® up> blixtlås på baksidan möjliggör enkel tätt och avkläd, medan en sidreflektorremsa och reflektor snören ger ytterligare synlighet.

Översikt:

  • Varmt termos startar med en fashionabel, underlagd polotalent
  • Utomhusmaterial tillverkat av hållbar Oxford Polyester
  • Isolerad axel med fleecefoder och förstärkt kalv inuti
  • Stabil, vattentät TPR -fotdel i Riding Boot Optics
  • Helt matat med varm webbpäls
  • YKK ® - up> blixtlås i baksidan och sidre reflektorremsor

Tekniska data:

  • Externt material: Oxford Polyester, gummi
  • Mat: Fleece, Web Fur
  • Fotdel: TPR

leveransomfång:

1x bussar termos boot edmonton

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder Thermal Boot Edmonton?
De termiska bagagerumsbussarna är varmfodrad Thermos Boot med ett fashionabelt polo-mönster, ett hållbart yttre material, en isolerad axel med fleece foder och en vattentät TPR-Fuß-del. Du har också en YKK ® up> blixtlås och en sidre reflektorband.

för vem är bussarna Thermos boot edmonton särskilt lämpliga?
De termiska boot edmonton -bussarna är idealiska för alla som värderar värme, komfort och stil på kalla dagar. Dina många speciella egenskaper gör dig till ett perfekt val för de kalla månaderna.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.