BUSSE Ridbyxor ADORA 34 navy i korthet:


busse ridbyxor adora - utsökt och bekväm

bussar byxor Adora är en utsökta byxor gjorda av bekvämt funktionellt material, perfekt för hela året runt komfort. Det är perfekt för de krävande ryttarna som värderar komfort och elegans.

Utformningen av byxorna är elegant med små höjdpunkter. Den har två insatsfickor på sidan av låren, särskilt i smarttelefonformatet, och indikerade visuellt framfickor med en skärpunkt som en ögonfångare, ockuperad med små strass. Ett glittrande silikontryck på sidan av det högra låret på smarttelefonfickan och en bred byxor med två skimrande glitterknappar ger byxorna en touch av glamour.

bussar byxor Adora erbjuder en hög bunthöjd och en elastisk federation med dubbla avslappnade bältesslingor, vilket möjliggör optimal anpassning till olika bältesbredd. Den elastiska benänden säkerställer ytterligare komfort. Byxorna är gjorda av mycket elastiska, två -skiktfunktionellt material som erbjuder en optimal bärning av slitaget för år -rundanvändning. Det glidande greppet från silikonprofil säkerställer en fast plats i sadeln. Den består av 75% nylon och 25% elastan (utanför) och 88% nylon och 12% Elasthan (inuti) och är tvättbar på 30 ° C -maskin vid 30 ° C.

Översikt:

  • Utsökta byxor gjorda av bekvämt funktionellt material
  • Elegant design med höjdpunktdetaljer och glitterknappar
  • Praktiska insatsfickor i smarttelefonformatet
  • High Bundhöhe med ett elastiskt midjeband och dubbelbältesöglor
  • Icke-glidgrepp fullt lager gjord av silikonprofil
  • Material: 75% nylon, 25% elastan (utanför), 88% nylon, 12% Elasthan (inuti)
  • Maskin tvättbar vid 30 ° C

Tekniska data:

  • Material utanför: 75% nylon, 25% Elasthan
  • Material inuti: 88% nylon, 12% Elasthan
  • Tvättinstruktioner: Maskin tvättbar vid 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar byxor adora

faq

Vilka speciella egenskaper erbjuder bussarna Breit Pants Adora?
Bussarna som rider på byxor Adora är en utsökta byxor gjorda av mycket elastiska, två -lagers funktionella material, perfekt för alla året runt När det gäller att bära komfort. Det erbjuder en elegant design med höjdpunktdetaljer och glitterknappar, praktiska insatsfickor i smarttelefonformatet och ett högt midjeband med ett elastiskt midjeband och dubbelbältesöglor. Det glidande greppet från silikonprofil säkerställer en fast plats i sadeln. Den består av 75% nylon och 25% elastan (utanför) och 88% nylon och 12% Elasthan (inuti) och är tvättbar på 30 ° C -maskin vid 30 ° C.

för vem är bussarna som rider på byxor Adora särskilt lämpliga?
Bussarna Breech Pants Adora är perfekt för att kräva ryttare som värderar komfort och elegans. Deras praktiska, mycket elastiska funktionellt material erbjuder ett optimalt bärande klimat för året runt, medan den eleganta designen med höjdpunktdetaljer och glitterknappar gör dig till ett fashionabelt uttalande.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.