BUSSE Ridbyxor NURMES-WINTER II 34 svart i korthet:


busse reit-beggings nurmes-vinter ii-bekväm och mysig varm

busse REIT-BEGGINGS NURMES-Winter II är bekväma och mysiga varma rid leggings med en praktisk smartphone-väska. De är perfekta för ryttare som inte vill göra utan sina hästsporter även i kallt väder.

Utformningen av leggings är helt enkelt med sportsömmar och erbjuder smarta detaljer som en smarttelefonpåse gjord av tunt, icke-beställande material på sidan av vänster lår och en liten blixtlås i den elastiska federationen i ryggen , särskilt för lågdrivna små delar. Subtila detaljer med kristaller på låret och kristalllogotypen på smarttelefonpåsen Lägg till en touch av elegans.

busse REIT-BEGGINGS NURMES-Winter II erbjuder ett klassiskt snitt med ett brett, elastiskt midjeband med silikonlogotyp inuti för bättre håll och elastisk benstängning. De är gjorda av varmt, elastiskt material med en borstad inuti för en behaglig mjuk passform och kallt skydd. Leggings har ett glidande grepp om silikonprofil och består av 93% polyester och 7% Elasthan. De är tvättbara maskiner vid 30 ° C.

Översikt:

  • Bekväma, varma rid leggings
  • Praktisk smarttelefonväska och blixtlås för små delar
  • Klassisk skär med ett elastiskt midjeband och benänd
  • Icke-glidgrepp fullt lager gjord av silikonprofil
  • Material: 93% polyester, 7% Elasthan
  • Maskin tvättbar vid 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: 93% polyester, 7% Elasthan
  • Tvättinstruktioner: Maskin tvättbar vid 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar som rider leggings Nurmes-Winter II

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder bussar som rider leggings Nurmes-Winter II?
Busse Reit-Begings Nurmes-Winter II är praktiska och varma ridande gags med en praktisk smarttelefonpåse och en zip-zip Ficka för små delar. De erbjuder ett klassiskt snitt med ett elastiskt midjeband och benänd och ett glidande grepp av silikonprofil. De består av 93% polyester och 7% elastan och är tvättbara maskin vid 30 ° C.

för vem är bussarna som rider leggings Nurmes-Winter II särskilt lämpliga?
Busse Reit-Begings Nurmes-Winter II är det perfekta valet för ryttare som också är i kallt väder gör inte vill göra utan din hästsport. Ditt varma, elastiska material med borstat inuti erbjuder kallt skydd och en behaglig mjuk passform, vilket gör dig till ett idealiskt val för ryttare som är på väg i alla väder.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Parka TAMINI XS navy
Färg: navy | Storlek: XS
Busse Parka Tamini-Functional Riding Parka för kvinnor med en mysig syntetisk päls-fodring busse parka tamini är en funktionell ridpark för kvinnor som med sin mysiga syntetiska päls, och dess varma utfodring är idealiska för kalla väderförhållanden. Han är ett utmärkt val för kvinnor som letar efter en varm och snygg jacka att rida. Denna parka har speciella funktioner för ryttare, till exempel ett långt, vattentätt dragkedja-rivning med integrerat regnskydd för sadeln gjord av reflekterande material och en vattentät 2-vägs huvudström med hakskydd och sadelskydd för att skydda läder. Den har en internt justerbar, elastisk trimningsprocess i midjan för en individuell justering och en reglerande och avtagbar huva med en dold, reflekterande användning, som förlänger huven som krävs för att bära över ridhjälmen. Busse Parka Tamini erbjuder fyra rymliga blixtfickor inklusive en inre ficka med kabelkapslingöppning för headset och en vattentät bröstficka. Den har justerbara ärmar med Lycra ® UP> inre manschetter inklusive ett tumhål för varma händer. Denna parka består av övre material: 100% polyester, vattentät/andningsbart membran 5000/5000, fyllning: 100% polyester, foder I: 100% polyester, syntetisk päls och foder II: 100% polyester, extra stark taffel. Översikt: Funktionell ridpark med en mysig konstpäls Specialfunktioner för ryttare Fyra rymliga blixtfickor Ober Material: 100% polyester, vattentätt/andningsmembran 5000/5000 Tekniska data: Ober Material: 100% polyester, vattentätt/andningsmembran 5000/5000 Fyllning: 100% polyester Foder I: 100% polyester, syntetisk päls Foder II: 100% polyester, extra stark taffel leveransomfång: 1x bussar parka tamamini faq Vilka är de speciella egenskaperna för Busse Parka Tamamini? Busse Parka Tamini är en funktionell ridpark med en mysig syntetisk päls. Den har speciella funktioner för ryttare, inklusive vattentäta dragkedjor och en avtagbar huva med reflekterande användning. Det erbjuder fyra rymliga blixtfickor och är tillverkade av vattentätt, andningsbart material. för vem är Busse Parka Tamini särskilt lämplig? Busse Parka Tamini är det perfekta valet för kvinnor som letar efter en varm och elegant jacka att rida.

2 902,10 kr*