BUSSE Ridbyxor MADEIRA II 34 grå i korthet:


busse ridbyxor Madeira II - extra ljus och sportig för sommaren

bussar byxor Madeira II är en extra ljus funktionell brees i en sportig look, vilket säkerställer maximal prestanda i sadeln - särskilt på varma sommardagar. Hon är den perfekta följeslagaren för aktiva ryttare som inte vill göra utan komfort och stil även vid höga temperaturer.

Byxor övertygar med sin eleganta och sportiga design, som har figur -formningsdetaljer. Den har draperat veck under den federala regeringen för en välformad skinkor, formning av remsor böjda åt sidan längs låren och en smart dold och perfekt placerad smarttelefonväska i skinkan. Två klassiska infogningspåsar framtill är ton-i-ton med två små strass och en silikontryck logotyp.

Bussarnas bussar Madeira II imponerar med sitt klassiska snitt med medelhöjd, elastisk FCASS med bältesslingor och komfortben med en elastisk insats. Det är tillverkat av lätt, mycket elastiskt funktionellt material, vilket är trevligt att bära även vid mycket höga temperaturer. Byxorna är utrustade med ett glidande grepp av silikonprofil. Materialet består av 92% nylon och 8% elastan och är tvättbart på maskinen vid 30 ° C.

Översikt:

  • Extra ljusfunktionella byxor i sportig optik
  • Elegant och sportig design med figur -formningsdetaljer
  • Hidden smarttelefonväska och två klassiska insättningspåsar
  • Klassisk skär med medelhöjd höjd och komfortben
  • Icke-glidgrepp fullt lager gjord av silikonprofil
  • Material: 92% nylon, 8% Elasthan
  • Maskin tvättbar vid 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: 92% nylon, 8% Elasthan
  • Tvättinstruktioner: Maskin tvättbar vid 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar byxor Madeira II

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder bussarna som Breit Pants erbjuder Madeira II?
Bussarna Riding Pants Madeira II är en extra ljusfunktionsbyxor med en elegant och sportig design. Den har figurformande detaljer, en dold smarttelefonväska, två klassiska insatsfickor, ett klassiskt snitt med medelhöjd i midjan och komfortben. De består av 92% nylon och 8% elastan och är tvättbara maskin vid 30 ° C.

för vem är bussarna som rider på byxor Madeira II särskilt lämplig?
Bussarna som rider byxor Madeira II är det perfekta valet för aktiva åkare som inte vill göra utan komfort och stil ens vid höga temperaturer. Med sin lätta och mycket elastiska konstruktion erbjuder den maximal prestanda i sadeln och är särskilt lämplig för användning på varma sommardagar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.