BUSSE ridbyxor LOVISA-WINTER 68 antracit i korthet:


busse breeches lovisa vinter - hållbar och mysig varm för vintern

bussar byxor Lovisa-vinter är en mysig varma byxor av hårt bärande, uppvärmande funktionellt material. Det är ett idealiskt val för ryttare som inte vill göra utan komfort och prestanda i kallt väder.

I designen kännetecknas ridbyxorna av en främre blixtlås, två bakfickor och en sluttande ficka placerad på sidan av vänster lår i smarttelefonformatet. Kontrasterade sömmar på fickorna ger ett fashionabelt accent. Passformen ges av det klassiska snittet med medelstora midjan, den elastiska federationen och komfortbenet med elastisk insats.

bussar byxor Lovisa vinter består av hållbart, varmt funktionellt material med en borstad inuti som erbjuder en mjuk känsla av slitage och kallt skydd. Det icke-glidande greppet fullt lager tillverkat av silikonprofil ger ett ytterligare stopp. Materialet består av 68% nylon och 32% Elasthan och är tvättbart på maskinen vid 30 ° C.

Översikt:

  • Mysiga varma byxor gjorda av hållbara, uppvärmningsfunktionellt material
  • STONTLIGT PÅG, Två bakfickor och insatsväska för smartphone
  • Klassisk snitt med medelstora midja, elastiska federation och komfortben
  • Icke-glidgrepp fullt lager gjord av silikonprofil
  • Material: 68% nylon, 32% Elasthan
  • Maskin tvättbar vid 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: 68% nylon, 32% Elasthan
  • Tvättinstruktioner: Maskin tvättbar vid 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar byxor LoVisa vinter

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder bussarna Breit Pants Lovisa-Winter?
Bussarna Riding Pants Lovisa Winter är en mysig, varma byxor gjorda av hållbart, uppvärmningsfunktionellt material. Den har en främre blixtlås, två skinkor, en sluttande väska för smartphones och kontrastfärgade sömmar placerade till vänster. Den har ett klassiskt snitt med en medelstora midja, elastisk midjeband och komfortben och består av 68% nylon och 32% Elasthan. Den är tvättbar på maskinen vid 30 ° C.

för vem är bussarna som rider hästar loVisa vinter särskilt lämplig?
Bussarna som rider på byxorna Lovisa vinter är perfekt för ryttare som vill vara aktiva även i kallt väder. Det erbjuder en mjuk känsla och värmeisolering, vilket gör den idealisk för vintriga ridutflykter.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.