BUSSE öronhätta FASHION COB grå/silver i korthet:


Busse Ear Hood Fashion - Elegant Fly and Buller Protection

bus ear hood mode uppfyller en dubbel funktion: den skyddar hästen från störande flugor och ljud. Tillverkad av nära virkad virkad bomull erbjuder den en säker och bekväm säte.

Den speciella fördelen med denna öronhuva är de slutna öronen gjorda av elastiskt tröjmaterial, som perfekt anpassar sig till hästörens form. Detta säkerställer maximal komfort och effektivt skydd.

busse earshape mode är utrustad med laryrelband som gör att laryriden kan dra igenom och säkerställa en säker plats. Den dekorativa sladden ger huven en elegant anmärkning och gör den till ett snyggt tillägg till varje ridutrustning.

Översikt:

  • Elegant flus- och brusskydd av virkad bomull
  • Slutna öron gjorda av elastiskt tröjmaterial
  • Med laryrelslinga för att dra igenom laryriden
  • Dekorativ sladd

Tekniska data:

  • Material: Virkad bomull, Jersey

leveransomfång:

1x bussar öron av mode

faq

Vilka speciella egenskaper mode bussar öronhuv?
Busörshuvmode är ett elegant flyg- och brusskydd av nära virkad bomull. Det har stängda öron gjorda av elastiskt tröja material som perfekt anpassar sig till formen på hästöronen och är utrustad med spakrem för en säker säte. En dekorativ sladd ger huven en elegant anmärkning.

för vem är busshuvmode särskilt lämpligt?
Busörshuvmode är idealiskt för hästar som är känsliga för flugor och ljud, såväl som för ryttare som värderar en Effektivt putskydd och elegant ridutrustning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.