BUSSE plastron stift FLORAL 70 silver/kristallpärla i korthet:


Busse Plastronradel Floral - Mångsidiga smycken i blommaform

busse Plastronn Nadel Floral är mer än bara ett tillbehör. Det är en blank ögonfångare i blommor med en konstpärl i mitten och uppfyller inte bara sin funktion som en plastron-adel, utan kan också användas som en omvänd smycken.

Denna mångsidiga plastiska adel är en riktig ögon -catcher och ger varje outfit en speciell accent. Det är det perfekta valet för alla som värderar detalj i detaljer och elegans.

busse Plastronradel Floral är tillverkad av en robust zinking med koppar, vilket ger det ett glänsande utseende och hållbarhet. Den levereras i en liten presentask, vilket gör den till en idealisk gåva för hästälskare och modeentusiaster.

Översikt:

  • glänsande nål i blommor med konstpärl i mitten
  • Versatile: Som en plastronn -nobbing- eller vändsmycken
  • Material: Robust zinklegation med koppar
  • I en liten presentförpackning

Tekniska data:

  • Material: Zinklegation med koppar

leveransomfång:

1x bussar plaststift blommor i en liten presentask

faq

Vilka speciella egenskaper är Busse Plastronn Nadel Floral?
Plastbasen Plastronadel Floral är en blank nål mitt i blomman med konstpärla i mitten. Det kan tillverkas av en robust zinking med koppar och kan användas på olika sätt, t.ex. som omvänd smycken. Den levereras i en liten presentask.

för vem är bussen plastronadel blommor särskilt lämplig?
Bussarna Plastronadel Floral är särskilt lämplig för hästälskare och modeentusiaster som värderar detalj och elegans.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.