BUSSE Flugmask TWIN FIT FLEXI PLUS Shetty grå i korthet:


Busse Fly Mask Twin Fit Flexi Plus - Komfort och skydd i en

bussar Fly Mask Twin Fit Flexi Plus utvecklades speciellt för att säkerställa optimal komfort för din häst och samtidigt skydda mot störande insekter. Den har ett individuellt anpassat, format ögonskydd gjord av nära meshed mesh -tyg för varje öga som erbjuder din häst ett brett utbud av syn och tillräckligt med utrymme för ögon och ögonfransar.

Ett enastående drag i denna flugmask är det fast integrerade, generösa Nustain -skyddet, som också erbjuder ett omfattande skydd i näsområdet. Dessutom möjliggör den patenterade, reversibla omfattningen inställning enkel och snabb justering av masken till nässtorleken på din häst för att säkerställa en optimal passform. Denna individuella inställning behålls också när man tar bort masken, vilket sparar tid och minskar risken för falsk inställning när masken skapas igen. En dragkedja längs underkäken gör det också lättare att skapa.

busse flugmask tvilling fit flexi plus består av hårt bärbara, andningsbara och snabbt torkande nylon/Lycra®-funktionsmaterial, som också är mycket elastiskt och formstabilt. Örskyddet är tillverkat av mjukt polyestermaterial i en fin speciell vävningsstruktur, medan ögon- och sjuksköterskeskyddet består av ett format, nära mesh -tyg. Alla kanter är mjukade och säkras dessutom för att säkerställa bekväm att ha komfort.

Översikt:

  • Formstabilt öga och nusting-skydd från ett nära meshed nätverkstyg
  • Patenterade, reversibla omständigheter
  • Material: Hållbart, andningsbart och snabbt torkande nylon/Lycra® -funktionellt material
  • Öronskydd gjord av mjukt polyestermaterial
  • zip längs underkäken
  • Mjukt underlagt och dessutom säkrade kanter

Tekniska data:

  • Material: Nylon/Lycra® -funktionellt material, polyestermaterial, nära nätvävnad

leveransomfång:

1x bussar Fly Mask Twin Fit Flexi Plus

faq

Vilka är specialfunktionerna i Busse Fly Mask Twin Fit Flexi Plus?
Busse Fly Mask Twin Fit Flexi Plus kännetecknas av dess patenterade, reversibla omständigheter, formstabilen Ögon- och sjuksköterskeskydd och det hårt bärande, andningsbara Nylon/Lycra®-funktionsmaterialet. Den har också ett mjukt öronskydd gjord av polyestermaterial och gör det lättare att skapa det genom en zip längs underkäken.

för vem är Busse Fly Mask Twin Fit Flexi Plus särskilt lämplig?
Bussarna Fly Mask Twin Fit Flexi Plus är idealisk för hästägare som vill ha ett effektivt skydd mot insekter för din häst utan att vilja göra utan komfort och noggrannhet. Det är särskilt lämpligt för hästar som är känsliga för insekter eller bor i områden med höga insektsvolymer.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.