BUSSE flugmask TWIN FIT FLEXI Shetty grå i korthet:


Busse Fly Mask Twin Fit Flexi - Optimal komfort och noggrannhet

Bussar Fly Mask Twin Fit Flexi utvecklades för att erbjuda optimal komfort för din häst och samtidigt avvärja irriterande insekter. Det har ett individuellt bearbetat, format ögonskydd från ett nära meshed mesh-tyg runt varje öga som erbjuder din häst ett brett utbud av syn och gott om utrymme för ögon och ögonfransar.

Ett enastående drag i denna flugmask är de patenterade, reversibla omständigheterna, som möjliggör en optimal passform och kan anpassas individuellt till nässtorleken på din häst. Denna inställning behålls också när man tar bort masken, vilket eliminerar den nya justeringen när masken sätts på igen. Detta sparar tid och minskar risken för falsk attityd. En zip längs underkäken gör det också enklare att skapa masken.

flugmask Twin Fit Flexi består av ett hållbart, andningsbart och snabbtorkande Nylon/Lycra®-funktionsmaterial, som också är mycket elastiskt och format. Örskyddet består av mjukt polyestermaterial i en fin speciell vävstruktur. Form -stabilt ögonskydd är gjord av nära nätvävnad. Alla kanter är mjukt underpediga och säkras dessutom för bekväm att bära komfort.

Översikt:

  • Form -stabilt ögonskydd gjord av nära nätvävnad
  • Patenterade, reversibla omständigheter
  • Material: Hållbart, andningsbart och snabbt torkande nylon/Lycra® -funktionellt material
  • Öronskydd gjord av mjukt polyestermaterial
  • zip längs underkäken
  • Mjukt underlagt och dessutom säkrade kanter

Tekniska data:

  • Material: Nylon/Lycra® -funktionellt material, polyestermaterial, nära nätvävnad

leveransomfång:

1x bussar Fly Mask Twin Fit Flexi

faq

Vilka är specialfunktionerna i busse fluesmask tvilling fit flexi?
Busse Fly Mask Twin Fit Flexi kännetecknas av dess patenterade, reversibla omkrets och form -stabila ögonskydd från nära mesh -tyg. Den består av ett hållbart, andningsbart och snabbt torkande nylon/Lycra® -funktionellt material och erbjuder mjukt öronskydd gjord av polyestermaterial.

för vem är bussarna Fly Mask Twin Fit Flexi särskilt lämplig?
Bussarna Fly Mask Twin Fit Flexi är idealisk för hästägare som letar efter effektivt skydd mot insekter för din häst vill göra utan komfort och noggrannhet. Det är särskilt lämpligt för hästar som är känsliga för insekter eller bor i områden med höga insektsvolymer.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Ridmatta MOSKITO III 135 navy
Färg: navy | Storlek: 135
busse ridning filt moskito iii-fly utomhus tak för ostörd ridkul Bussar som kör filtmoskito III är ett fluga utomhustak som utvecklades för att säkerställa ostörd ridkul. Det skyddar effektivt hennes häst från irriterande insekter under resan utan att begränsa sin rörelsefrihet. Taket består av ett nära mesherat, hårt bärande nätverksmaterial tillverkat av 100% polyester. Detta material är inte bara robust, utan också tillräckligt lätt för att erbjuda din hästkomfort medan du skyddar från insekter. Utformningen av bussarna som kör filtmoskito III tar hänsyn till komforten och säkerheten för din häst. Nackdelen kan stängas med kardborrfästelement, rullas ner och säkert fästas med band. Dessutom kan det fästas på tränsen med all dusch. Taket har ett optimerat utdrag för engelska sadlar och en lateral ridning inklusive ett reducerat djup för ostörd och känslig hjälp. Tillförlitliga kardborrfästelement i bröstområdet och en svansskydd med en djup bakkropp slutför utrustningen. Översikt: Flygavgasstak för ostörd ridkul Tät -meshed, hårt kläder nätverksmaterial 100% polyester Versmatila anpassningsalternativ och säker säte Tekniska data: Material: 100% polyester Utrustning: kardborrfäste på nackdelen, utdrag för engelska sadlar, sidosurklippning, reducerat sidodjup, kardborrfästelement i bröstområdet, djupa bakkropp leveransomfång: 1x -bussar som kör filtmoskito III faq Vilka är fördelarna med Moskito III? Moskito III -bussar är en fluga utomhusfilt som erbjuder optimalt skydd mot insekter, samtidigt som det är lätt och bekvämt för din häst är. Det består av robust, nära meshed mesh -material tillverkat av 100% polyester och har flera justeringsalternativ för säkert och bekvämt säte. för vem är bussarna från Moskito III särskilt lämpliga? Bussarna från Moskito III -bussarna är idealiska för ryttare som vill skydda sin häst effektivt från irriterande insekter under åkturen utan att de begränsar rörelsefriheten eller hästens komfort.

582,88 kr*