BUSSE hovstövlar STRONG S grå i korthet:


BUSSE HOOD Bells Strong - Extremt robusta hovklockor för säkert hovskydd

bussar Hoof Bells Strong är speciellt utvecklade för att erbjuda hovarna på sin häst det maximala skyddet. De kombinerar hållbarhet och funktionalitet i en stark, bärresistent design.

Hovklockorna ger ett övre material gjord av extremt tårresistent ripstop-material, som också förstärks med syntetiskt läder i de kraftigt använda områdena. Detta säkerställer extraordinär livslängd och robusthet. Tack vare optimerad materiellform när du äter erbjuder hovklockorna ännu mer skydd, även om de tar på sig djupare ridjord.

Det inre fodret i bussar Hoof Bells Strong består av 5 mm tjockt syntetiskt gummi, vilket erbjuder utmärkt stötdämpning. Ett delat dubbel sammetlås säkerställer en långvarig säker hållning, och lätt varelbarheten underlättar.

Översikt:

  • Ober-material tillverkat av extremt tårresistent ripstop-material, förstärkt med syntetiskt läder
  • Optimerad materiellform när du vägrar
  • Foder av 5 mm tjockt syntetiskt gummi
  • Delad dubbel kardborrfäste för långvarig säker håll
  • Lätt tvättbar

Tekniska data:

  • Material: tårresistent ripstop-material, syntetiskt läder, syntetiskt gummi
  • Stängning: Delad dubbel kardborrfäste

leveransomfång:

1x par bussar hovklockor starka

faq

Vad utmärker Busse Hufblocken Strong?
Busse Hufblocken Strong kännetecknas av deras övre material gjord av extremt tårbeständigt ripstop-material, som också förstärker med syntetiskt läder i det kraftigt Begagnade områden är. De erbjuder optimerad materialform när de äter och har ett inre foder gjord av 5 mm tjockt syntetiskt gummi. En delad dubbel kardborrfäste säkerställer ett långvarigt säkert håll.

för vilka är bussarna Hufblocken Strong är särskilt lämpliga?
Bussens hovklockor är särskilt lämpliga för hästägare och vårdare som letar efter ett extremt robust och hållbart hovskydd. De är också perfekta för hästar som är tränade eller ridda på djupare ridjord.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.