BUSSE hovstövlar BRAIDED-PLUSH S grå i korthet:


busse hoof klockor flätad-plush-stabila hovklockor med mjuk klädsel

bussar hovklockor flätade-plush är unikt utformade för att erbjuda hovarna av deras häst ytterligare skydd och komfort. De uppfyller sin skyddande funktion utmärkt och har ett antal egenskaper som skiljer dem från konventionella hovklockor.

Dessa hovklockor kännetecknas av deras förstärkta yta gjord av syntetiskt läder i flätad optik, vilket ger ytterligare stabilitet. Dessutom säkerställer den mjuka klädseln av syntetisk päls i bondage och balområdet optimal komfort och förhindrar skurpunkter.

Det inre fodret på bussar hovklockor flätad-plush består av 5 mm tjockt syntetiskt gummi, vilket möjliggör utmärkt absorption av stötar och slag. En stabil dubbel kardborrfäste säkerställer ett optimalt håll.

Översikt:

  • Ytterligare stabilitet på grund av armerad yta gjord av syntetiskt läder (flätad optik)
  • Mjuk klädsel av syntetisk päls i bondage och balområdet
  • Foder av 5 mm tjockt syntetiskt gummi
  • Stabil dubbel kardborrfäste för optimalt håll

Tekniska data:

  • Material: Syntetiskt läder, syntetisk päls, syntetiskt gummi
  • Stängning: Dubbel kardborrfäste

leveransomfång:

1x Par bussar hovklockor flätad-plush

faq

Vad drar bussarna dimmiga klockor flätade-plush särskilt?
bussar hovklockor flätad-plush extra stabilitet på grund av en förstärkt yta gjord av syntetiskt läder i en flätad look och klokt klädsel av syntetisk päls i bondage och balområdet. Det inre fodret är tillverkat av 5 mm tjockt syntetiskt gummi och en stabil dubbel kardborrfäste säkerställer optimalt håll.

för vem är bussarna till hovklockor flätade-plush särskilt lämpliga?
Bussar hovklockor flätade-plush är idealiska för hästägare och sjuksköterska som har ett robust men ändå bekvämt hovskydd för att de letar efter hästar. De är särskilt lämpliga för hästar som har en tendens att skurar eller behöver ytterligare stoppning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.