BUSSE COZY hovstövlar S grå i korthet:


busse hoof klockor mysiga - robusta hovklockor med en mjuk syntetisk päls

bussar hovklockor mysiga är gjorda av hållbart syntetiskt gummi och erbjuder optimalt skydd för hovarna på din häst. De uppfyller inte bara sin skyddsfunktion utmärkt, de gör också poäng med specialdesignfunktioner och hög komfort.

Den inre ytan på dessa hovklockor är försedd med en hudvänlig nylonjersey-yta, vilket säkerställer en trevlig passform. På utsidan är de förstärkta med robust, enkelt nylonmaterial, vilket ökar deras hållbarhet och motståndskraft.

bussar hovklockor mysiga kännetecknas av deras övre grad, som är vadderad med mjuk syntetisk päls för att skydda bondage. En stabil dubbel kardborrfäste säkerställer en säker plats. Glitterbandet på kardborrfästaren säkerställer en touch av glamour.

Översikt:

  • Tillverkad av hållbart syntetiskt gummi
  • Inuti med hudvänligt nylonjersey-gränssnitt
  • Externt förstärkt med robust, enkelt nylonmaterial
  • Övre slutsats för att skydda bondage med en mjuk syntetisk päls
  • Stabil dubbel kardborrfäste med glitterband

Tekniska data:

  • Material: Syntetiskt gummi, nylonjersey, nylonmaterial, syntetisk päls
  • Stängning: Dubbel kardborrfäste

leveransomfång:

1x Par bussar hovklockor mysiga

faq

Vad är bussarna mysiga särskilt karakteriserade?
Bussens hovklockor mysiga är gjorda av hållbart syntetiskt gummi och förses med en hudvänlig nylonjersey-yta. De förstärks på utsidan med robust, enkelt nylonmaterial och har en övre finish som är vadderad med en mjuk syntetisk päls för att skydda bondage. En stabil dubbel kardborrfäste med glitterband säkerställer en säker plats.

för vem är bussar hovklockor mysiga särskilt lämpliga?
Bussens hovklockor mysiga är särskilt lämpliga för hästägare och sjuksköterskor som värderar optimalt skydd och komfort för sin hästhovar och gör inte vill göra utan en tilltalande design.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.