BUSSE hovstövlar PRO S navy i korthet:


Busse Hoof Bells Pro - Hoof -skydd med hög kvalitet med förstärkt struktur

busse hufblocken pro är högkvalitet, förstärkta hovklockor med anatomisk passform. De är speciellt utformade för att erbjuda omfattande skydd för sina hästar och för att säkerställa maximal komfort.

Hovklockorna består av syntetiskt gummi, som är försedd med en hudvänlig nylonjersey-yta på insidan. Denna materialkombination erbjuder en optimal blandning av stabilitet och komfort. Hovklockorna är utrustade med ett ytterligare, stabilt PVC -skal på utsidan, som fungerar som ett stroke/strokeskydd och därmed säkerställer maximal säkerhet och hållbarhet.

bussar Hoof Bells Pro är utrustade med ett effektivt rotationsstopp som håller hovklockan i rätt läge och förhindrar vridning. Den övre graden är väl bearbetad för att undvika skurar. En stark dubbelkardimeter fäster säkerställer en säker och bekväm säte. Dessutom är hovklockorna särskilt enkla att ta hand om, vilket gör det till en praktisk lösning för vardagen.

Översikt:

  • Högkvalitet, förstärkta hovklockor med anatomisk passform
  • Syntetiskt gummi med hudvänlig nylonjersey yta inuti
  • Ytterligare påverkan/slagskydd genom stabilt PVC -skal
  • Effektivt rotationsstopp och stark dubbel kardborrfäste
  • Särskilt lätt att ta hand om

Tekniska data:

  • Material: Syntetiskt gummi, Nylonjersey, PVC

leveransomfång:

1x par bussar hovklockor pro

faq

Vad är bussarna Hoof Bells Pro Special? De består av syntetiskt gummi med en hudvänlig nylonjersey-yta inuti och ett stabilt PVC-skal som ett extra slag/strökskydd på utsidan. Med ett effektivt rotationsstopp och ett starkt dubbel kardborrfäste, säkerställer du en säker

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.