BUSSE Bandageplattor 3D AIR EFFECT 45x45 svart i korthet:


busse bandage dokument 3D lufteffektfunktionellt klädselskydd genom innovativt material

busse bandage dokument 3D Air Effect är speciellt utvecklade för bandagering, funktionella klädsdokument. De är tillverkade av mycket funktionellt, innovativa 3D Air® -effektmaskmaterial.

Dessa dokument erbjuder en idealisk säte och optimal anatomisk anpassning till hästens ben tack vare den smala, längsgående kammar täcken. Det tredimensionella syntetiska mesh-tyget säkerställer utmärkta luftcirkulära egenskaper, vilket är idealiskt för att undvika överhettning.

busse bandage dokument 3D lufteffekt är formstabila och ändå något elastiska. De distribuerar optimalt trycket genom bandage och erbjuder ett omfattande skydd mot attacker. Kanterna är mjuka och elastiska för ytterligare komfort.

Dessa dokument är också extremt enkla att ta hand om. De är maskin tvättbara upp till 30 grader Celsius eller tvättbara i en tvättlåda. Dokumenten levereras i par.

Översikt:

  • Funktionella klädseldokument från 3D Air® Effect Mesh Material
  • Optimal anatomisk anpassning och utmärkt luftcirkulation
  • Form -stabilt och något elastiskt för optimalt tryckskydd
  • Mjukt elastiskt kantad
  • Tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C eller tvättbar i tvättboxen
  • Levereras i par

Tekniska data:

  • Material: 3D Air® Effect Mesh Material
  • Tvättbar: tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C eller tvättbar i tvättboxen
  • Nummer: i par

leveransomfång:

1x Par buss Bandage Documents 3D Air Effect

faq

Vilka är bussbandagedokumenten 3D -lufteffekt särskilt?
Bussens bandage -dokument 3D Air Effect kännetecknas av deras mycket funktionella, innovativa 3D Air® Effect Mesh -material som erbjuder ett Idealisk säte och optimal anatomisk anpassning. De har utmärkta luftcirkulerande egenskaper och är form -stabila och något elastiska för optimalt tryckskydd. Dessutom är de extremt enkla att ta hand om och kan tvättas vid 30 ° C eller tvättas ut i tvättboxen.

Bussens bandage -dokument 3D -lufteffekt är särskilt lämpliga för?
Bussens bandage -dokument 3D Air Effect är särskilt lämpliga för hästägare och vårdare som har optimal skydd och värdekomfort för Dina hästar och sök efter en enkel och enkel -användningslösning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.