BUSSE Bandageplattor CLASSIC GLITTER 33x45 svart/svart i korthet:


busse bandage dokument kardborrt glitter-funktionellt klädsel och elegant glittrande

busse -bandage -dokument Klett Glitter är speciellt designade för bandagering, funktionella klädsdokument. Du har en 5 cm bred glitter trim på toppen som sätter en snygg accent.

Tack vare det smala, longitudinella kammarklocket för funktionellt skummaterial erbjuder dessa dokument ett idealiskt säte och optimal anatomisk anpassning till hästens ben. De är formstabila och något elastiska, vilket garanterar optimal tryckfördelning av bandaget och erbjuder omfattande skydd mot att slå.

Det övre materialet i busse bandage dokument klett glitter består av hållbara, andningsbara och snabbt torkande polyestertyg. Insidan är gjord av pälsvänlig Terry för bästa komfort och perfekta fukthantering. Kardborrfästaren gör det lättare att skapa. Dessutom är dokumenten tvättbara vid upp till 60 grader Celsius och levereras i par.

Översikt:

  • Funktionellt klädseldokument med glitterbeslag
  • Optimal anatomisk anpassning och skydd mot slående
  • Ober -material tillverkat av hållbart, andningsbart och snabbt torkande polyestervävnad
  • Furvänlig Terry inuti
  • kardborrfäste för enkel skapa
  • Tvättbar upp till 60 ° C
  • Levereras i par

Tekniska data:

  • Material: Funktionellt skummaterial, polyestertyg, Terry
  • Tvättbar: tvättmaskin -Safe upp till 60 ° C
  • Nummer: i par

leveransomfång:

1x Par bussar Bandagedokument kardborrglitter

faq

Vilka är fördelarna med bussens bandage dokument kardborrglitter?
Bussens bandage dokument kardborrglitter erbjuder många fördelar. De erbjuder funktionell klädsel och har en snygg glitter trim. De erbjuder optimal säte och anatomisk anpassning samt omfattande skydd mot slående. Med hållbara, andningsbara och snabbt torkande polyestervävnad som övre material och en pälsvänlig frote inuti, erbjuder de hög komfort och god fukthantering. De är också tvättbara upp till 60 ° C och levereras i par.

för vem är bussarna bandage dokument kardborrglitter särskilt lämpliga?
Bussens bandage dokument kardborrglitter är särskilt lämpliga för hästägare och sjuksköterskor som är lämpliga för optimalt skydd och komfort för deras Värde hästar och värdestil och enkel hantering.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Bandage CLASSIC GLITTER 350x12 grå/silver
Färg: gray/silver | Storlek: 350x12
busse bandage klassisk glitter - mjuka, icke -slipbandage med glitter bussbandage Classic Glitter är särskilt mjuka fleece -bandage. Tack vare din något grov yta är du icke -slip och erbjuder din hästoptimal komfort och skydd. En speciell egenskap hos dessa bandage är kardborrfästet med ett glittrande lager. Detta säkerställer inte bara en säker plats, utan ger också bandagen ett attraktivt, glittrande utseende. En annan fördel med bussarna Bandages Classic Glitter är deras vård: de tvättar maskin -safe upp till 40 grader Celsius. Bandagen finns i en praktisk uppsättning av 4 som levereras i en bärväska med dragkedja. Detta gör dem enkla att lagra och transportera. Översikt: Mjuka, icke-halkfleecebandage kardborrfäste med glitter trim ned Tvättmaskin -Safe upp till 40 ° C 4-serien i en bärväska med blixtlås Tekniska data: Material: Fleece Tvättbar: tvättmaskin -Safe upp till 40 ° C Nummer: 4-set leveransomfång: 1x 4-set busse bandagen klassisk glitter i bär påsen faq Vilka är fördelarna med bussarna Bandagen Classic Glitter? Busse Bandagen Classic Glitter erbjuder många fördelar. De är gjorda av mjuka, icke -slipfleece och har ett kardborrfäste med en glittrande trim, vilket säkerställer en säker säte och ett attraktivt utseende. De är maskintvättbara upp till 40 ° C och finns i en praktisk uppsättning av 4, packade i en bärväska med dragkedja. för vem är bussarna Bandagen Classic Glitter särskilt lämpliga? Bussarna Bandages Classic Glitter är särskilt lämpliga för hästägare som värderar optimal komfort och skydd för sina hästar vill göra utan stil och sök efter en enkel och enkel -använd bandage -lösning.

231,93 kr*