BUSSE Bandageplatta 3D AIR EFFECT 56x46 brun i korthet:


Busse Bandagier-Pad 3D Air Effect-optimal skydd och ventilation genom innovativt material

busse bandagier-pad 3D Air Effect är en generös bandageringsplatta av mycket funktionell, innovativ 3D Air®-effektmaskmaterial. Det är idealiskt för att skapa ett stabilt bandage, till exempel under transport eller skador.

Denna dyna är gjord av tredimensionellt syntetiskt nätväv. Detta material säkerställer utmärkta luftcirkulära egenskaper och bästa tryckfördelning, vilket bidrar till att undvika överhettning. Bandagier -kuddarna är longitudinella kammare för en perfekt anatomisk anpassning och är medvetet utformade utan en.

busse bandagier-pad 3D Air Effect är också extremt lätt att ta hand om. Det är tvättbart upp till 30 grader Celsius eller tvättbart i tvättlådan. Kuddarna levereras i par.

Översikt:

  • Bandage Pad gjord av mycket funktionell 3D Air® Effect Mesh Material
  • Utmärkta luftcirkulerande egenskaper och bästa tryckfördelning
  • Perfekt anatomisk anpassning genom longitudinell kammad konstruktion
  • medvetet utan bas
  • Tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C eller tvättbar i tvättboxen
  • levereras parvis

Tekniska data:

  • Material: Högfunktionellt 3D AIR®-effektnätmaterial

leveransomfång:

1x Par bussar Bandagier-Pad 3D Air Effect

faq

Vilka fördelar erbjuder Busse Bandagier-Pads 3D Air Effect? ​​
Busse Bandagier-Pads 3D Air Effect erbjuder många fördelar. De består av ett mycket funktionellt 3D Air®-effektnätmaterial som erbjuder utmärkta luftcirkulerande egenskaper och bästa tryckfördelning. De är idealiska för att undvika överhettning, erbjuder en perfekt anatomisk anpassning genom din longitudinella kammare och är mycket enkla att ta hand om: de tvättar maskin -säkra upp till 30 ° C eller tvättbar i tvättboxen.

för vem är de busse bandagier-pads 3D-lufteffekten särskilt lämpliga?
Busse bandagier-pads 3D lufteffekt är särskilt lämpliga för hästägare och sjuksköterskor som är lämpliga för optimalt skydd och ventilationsvärde när man skapar stabila bandage, till exempel under transport eller i skador, och som letar efter en enkelvårdslösning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.