BUSSE Damasker BREEZY S svart i korthet:


Busse Gaaten Breezy - andningsbara och lätta gångar för optimalt skydd

busse Gaaten Breezy är särskilt andningsbara och extra lätta gångar som säkerställer ett bekvämt allround-skydd under träningen på sommaren. De är perfekta för långvarig användning eftersom de är klimatreglerande och praktiska för hästen.

Gångarna kännetecknas av ett strejksorberande strökskydd med robust och lätt tvättbart syntetiskt läder. De erbjuder en korrekt anatomisk passform tack vare gränsen i bondageområdet. En inverkan -Absorbing Material Core gjord av perforerat syntetiskt gummi möjliggör mycket god luftcirkulation och skyddar hästens ben från överhettning.

Det övre materialet i bussar Gaiters Breezy består av smutsavvisande och särskilt väl ventilerat nätmaterial, medan insidan består av ett extra andningsbart och pälsvänligt linormaterial. Med två eller tre enkla kardborrfästelement med ett elastiskt tåg för optimal håll och extra snabb hantering, är gitrarna lämpliga för både fram och bak (ett nummer bör vanligtvis väljas för den bakre applikationen). Dessutom är de maskinvättbara upp till 30 ° C, vilket understryker deras vård.

Översikt:

  • andningsbara och extra lätt gaiter
  • Strikande strokskydd med robust syntetiskt läder
  • Rätt anatomisk passform
  • Ober-material tillverkat av smutsavvisande nätmaterial
  • Inuti tillverkad av andningsfullt och pälsvänligt fodermaterial
  • Innehåller två eller tre enkla kardborrfästelement med elastiskt tåg
  • Tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: Syntetiskt läder, perforerat syntetiskt gummi, nätmaterial, fodermaterial
  • Utrustning: Två eller tre enkla kardborrfästelement med elastiskt tåg

leveransomfång:

1x bussar Gaiters Breezy

faq

Vilka är fördelarna med bussarna Gaiters Breezy?
Bussarna Gaupers Breezy erbjuder många fördelar. De är andningsbara och lätta, erbjuder ett slående strokskydd och en anatomisk passform. De består av smutsavvisande nätmaterial och pälsvänligt fodermaterial och har två eller tre enkla kardborrfästen med ett elastiskt tåg. De är maskinvättbara upp till 30 ° C och är lämpliga för både fram och bak.

för vem är bussarna Gaiters Breezy särskilt lämpliga?
Bussarna Gaupers Breezy är särskilt lämpliga för ryttare som värderar hög komfort och optimalt skydd för sina hästar i sommarutbildning, och som är Letar du efter en enkel och enkel -för - -användning -gånglösning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.