BUSSE Fetlock-stövlar BOUNCE MESH Ponny brun svart i korthet:


busse String cap boonce mesh - Anatomiskt format bondagskydd för bakbenen

bussar String Cap Botce Mesh är speciellt designade för bakbenen och erbjuder ett anatomiskt format bondageskydd. De uppfyller en viktig funktion i din hästs säkerhet och komfort under intensiva aktiviteter eller träning.

inuti är strängkåporna helt vadderade med ett andningsbart 3D -nätmaterial. Detta säkerställer maximal luftcirkulation och skyddar hästens ben från överhettning. 3D -nätmaterialet anpassar sig optimalt till hästens ben och säkerställer samtidigt maximal komfort. Dessutom har de ett fast, anatomiskt format taktskydd inuti, som erbjuder ytterligare skydd.

busse String cap boonce mesh är individuellt anpassningsbara på grund av det praktiska kardborrfästet med en beröringsklaff för enkel öppning, vilket gör det särskilt enkelt att ta hand om och enkelt att använda.

Översikt:

  • Anatomiskt format bondagskydd för bakbenen
  • Inhemsk stoppning med andningsbart 3D -nätmaterial
  • Fast, anatomiskt format taktskydd inuti
  • Praktisk kardborrfäste med mosad flik
  • Lätt att ta hand om och helt enkelt i hanteringen

Tekniska data:

  • Material: 3D -nätmaterial
  • Utrustning: kardborrfäste

leveransomfång:

1x buss String cap botce mesh

faq

Vilka är fördelarna med Bousse Bouse -nätet?
Bussarna String Cap Boonce Mesh erbjuder många fördelar. De är anatomiskt formade och erbjuder det bästa bondageskyddet för bakbenen. Du har en andningsbar 3D -mesh inre stoppning och en fast, anatomiskt formad taktskydd inuti, och är särskilt enkla att ta hand om och helt enkelt i hantering tack vare det praktiska kardborrfästet med en flik.

för vem är bussarna String cap boonce mesh särskilt lämpliga?
bussarna String cap boonce mesh är särskilt lämpliga för ryttare som värderar prestanda och komfort för bakbenen på deras hästar och Värdera dem vill inte göra utan enkel hantering.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.