BUSSE damasker DRESSAGE-PRO-MESH S vit i korthet:


busse gaaten dressage-pro-mesh-komplett stängd, anatomiskt formad dressyrupptagning för bästa prestanda på varma dagar

busse gaats dressage-pro-mesh är helt stängda, anatomiskt formad klädkapacitet, utvecklad för bästa prestanda, särskilt på varma dagar. De är utrustade med ett stabilt hårt skal i hela senan och bondageområdet som erbjuder optimalt skydd under intensiv träning och tävlingar.

Gångarnas inre är helt vadderat med 3D AIR® -torrmaterial. Detta material säkerställer maximal luftcirkulation och skyddar hästens ben från överhettning. 3D -nätverksvävnaden anpassar sig optimalt till hästens ben och påskyndar indunstningen genom dess enorma ytförstoring.

busse gaaten dressage-pro-mesh har fyra elastiska kostymer med en knappstängning för den enklaste bilagan. Gångarna är individuellt anpassningsbara tack vare tre breddinställningar vardera och är lämpliga för både fram och bak. För den bakre applikationen väljer du vanligtvis ett nummer större än fronten. Dessa egenskaper gör gångarna särskilt enkla att ta hand om och enkla att använda.

Översikt:

  • All -rund stängd, anatomiskt formad klädkapacitet
  • Stabilt hårt skal i sen- och bondageområdet
  • Inhemsk dyna med 3D Air® torrmaterial
  • Fyra elastiska kostymer med knappstängning
  • Tre breddinställningar
  • Lämplig för fram och bak

Tekniska data:

  • Material: Hard Shell, 3D Air® torrmaterial
  • Utrustning: Fyra elastiska kostymer med en knappstängning

leveransomfång:

1x bussar gaaten dressage-pro-mesh

faq

Vilka fördelar erbjuder bussarna Gaiters Dressage-Pro-mesh?
Bussarna Gaatasen Dressage-Pro-mesh erbjuder många fördelar. De är anatomiskt formade och erbjuder bästa prestanda tack vare det stabila hårda skalet och 3D Air® -torrmaterialet. De har fyra elastiska kostymer med en knappstängning och är individuellt justerbara. De är särskilt enkla att ta hand om och helt enkelt i hantering och lämpliga för både fram och bak.

för vem är bussarna gaats dressage-pro-mesh särskilt lämpliga?
bussarna gaatasen dressage-pro-mesh är särskilt lämpliga för ryttare som är på varma dagar både och på prestanda och också värdesomeskommontering och skydd för dina hästar under intensiv träning och tävlingar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.