BUSSE Fetlock-stövlar BOUNCE GLITTER Ponny svart/svart i korthet:


busse sträng cap boonce glitter - anatomiskt format bondagskydd med glittrande höjdpunkter för bakbenen

bussar String Cap Boonce Glitter erbjuder ett anatomiskt format bondageskydd för bakbenen, som är försedd med glittrande höjdpunkter. De är gjorda runt, inklusive alla kanter, gjorda av mjukt, syntetiskt gummi med en nylontröja yta, vilket säkerställer hög komfort och mild behandling av hästens område.

Dessa strängkåpor har ett fasta, anatomiskt format strokeskydd inom det mjuka gummiet. Detta erbjuder optimal säkerhet och skydd för hästen under arbete eller utomhus.

busse String cap boonce glitter kan justeras individuellt tack vare det praktiska kardborrfästet med en tappare för enkel öppning. Kardborrfästaren är försedd med en glittrande trim som uppgraderar utformningen av färgskiktet. Denna funktion förenklar hanteringen och gör strängkåporna särskilt enkla att ta hand om.

Översikt:

  • Anatomiskt format bondagskydd för bakbenen
  • Mjukt, syntetiskt gummi med Nylon Jersey -gränssnitt
  • Fast, anatomiskt formad stans i insidan
  • Praktisk kardborrfäste med mosad flik
  • Glitter trim på kardborrfästet

Tekniska data:

  • Material: Syntetiskt gummi, Nylon Jersey
  • Utrustning: kardborrfäste

leveransomfång:

1x bussar String cap boonce glitter

faq

Vilka är fördelarna med bussarna String Caps Bounce Glitter?
Bussarna String Cap Boonce Glitter erbjuder många fördelar. De är anatomiskt formade och erbjuder hög komfort och skydd för bakbenen tack vare det mjuka, syntetiska gummiet med en nylontröja och den fasta påverkan på insidan. Du har ett praktiskt kardborrfäste med en flik och glittrande trim och är särskilt enkla att ta hand om och enkla att använda.

för vem är bussarna String cap boonce glitter särskilt lämpliga?
. Värdera arbetet och vill inte göra utan en touch av glamour.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.