Hoppa till huvudinnehåll

Busse Gaaten Bounce Classic - Anatomiskt formade hårda skalgap för bästa prestanda

busse Gaaten Bounce Classic är anatomiskt formade hårda skalgap, utvecklade för bästa prestanda. De är vadderade på insidan, inklusive alla kanter, med mjukt, syntetiskt gummi med en nylontröja yta, vilket säkerställer hög komfort och mild behandling av hästens balans.

Gångarna är öppet utformade framtill med två elastiska kostymer som ska dras över det främre röret. Detta möjliggör en individuell anpassning till hästen och säkerställer en optimal plats under arbetet.

busse Gaaten Bounce Classic har en dubbel dubbel kardborrfäste med en tappare för enkel öppning. Denna funktion förenklar hanteringen och gör gångarna särskilt enkla att ta hand om.

Översikt:

  • Anatomiskt formade hårda skalgap
  • Mjukt, syntetiskt gummi med nylontröja yta inuti
  • Öppna framtill med två elastiska kostymer
  • Två dubbla kardborrfäste

Tekniska data:

  • Material: Syntetiskt gummi, Nylon Jersey
  • Utrustning: Dubbel dubbel kardborrfästelement, elastiska kostymer

leveransomfång:

1x bussar Gaupers Bounce Classic

faq

Vilka fördelar erbjuder bussarna Gaiters Bounce Classic?
Bussarna Gaatasen Bounce Classic erbjuder många fördelar. De är anatomiskt formade och erbjuder bästa prestanda tack vare det mjuka, syntetiska gummiet med nylontröjan inuti. Du har två elastiska kostymer och en dubbel dubbel kardborrfäste för individuell justering och är särskilt enkla att ta hand om och enkla att använda.

för vem är bussarna Gaiters Bounce Classic särskilt lämpliga?
Bussarna Gaupers Bounce Classic är särskilt lämpliga för ryttare som är baserade på prestanda och komfort och skydd för sina hästar under värdet av det arbete.

Färg: black
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.