BUSSE Damasker COZY S grå i korthet:


Busse Gaaten mysig - stängd klädsel för den högsta komforten

bussarna Gaaten mysiga är stängda klädkåpor som utvecklades för maximal komfort. De är vadderade på insidan, inklusive alla kanter, med en mjuk syntetisk päls, som garanterar hög komfort och mild behandling av hästens balans.

Den yttre ytan på gaiters består av robust, enkelt nylonmaterial. De har ökat fängelseskyddet på insidan, som erbjuder ytterligare skydd och hållbarhet.

busse gaaten mysig är idealiska som en bandagersättning på grund av den enkla hanteringen och det hudvänliga inre materialet. Beroende på storleken har gaitarna två eller tre kardborrfästelement med elastiska kostymer för ett optimalt grepp. Kardborrfästelementen är försedda med ett glitterband som sätter ett attraktivt visuellt accent.

Gångarna är lämpliga för både fram och bak. För de bakre benen bör ett nummer vanligtvis väljas större än framtill.

Översikt:

  • Stängd klädsel med en mjuk syntetisk päls
  • Robust, Easy -Care nylonmaterial utanför
  • Förstärkta slag på insidan
  • Glitterband på kardborrfästen

Tekniska data:

  • Material: Syntetisk päls, nylon
  • Utrustning: Två eller tre kardborrfästelement med elastiska kostymer

leveransomfång:

1x bussar gaaten mysiga

faq

Vilka är fördelarna med bussarna gaaten mysiga?
Busse Gaaten mysig erbjuder många fördelar. De är stängda och erbjuder hög komfort tack vare stoppningen med en mjuk syntetisk päls. Du har en robust, lättvård nylon utanför och ökade slag på insidan. Dessutom är de enkla att använda och har kardborrfästelement med glitterband och elastiska kostymer för optimalt håll.

för vem är bussarna Gaaten mysiga särskilt lämpliga?
Bussarna Gaaten mysiga är särskilt lämpliga för ryttare som värderar både komfort och skydd för sina hästar under dressyrövningar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.