BUSSE ALLROUND hovstövlar Shetty grå i korthet:


busse strängkåpor alla -round -lätt care bondage skydd

bussträngkapslar alla -round erbjuder enkelt bonde -skydd för baksidan. De är gjorda av syntetiskt gummi, ett material som är känt för sin robusthet och hållbarhet.

Dessa strängkåpor har ett företag, anatomiskt format blåskydd. Detta erbjuder optimal säkerhet och skydd för hästen under arbete eller utomhus.

bussens strängkappar alla -round är utrustade med ett praktiskt kardborrfäste. Detta möjliggör enkel och snabb fästning samt säker och exakt passande fixering på hästens ben.

Översikt:

  • Enkelt omsorgsskydd för baksidan
  • Från syntetiskt gummi med ett fast strokeskydd
  • Praktisk kardborrfäste

Tekniska data:

  • Material: Syntetiskt gummi
  • Utrustning: kardborrfäste

leveransomfång:

1x bussar strängkapslar alla -round

faq

Vilka är fördelarna med bussens strängkappar runt om? De är lätta att ta hand om och erbjuder effektivt bondagskydd på baksidan. De är gjorda av robust syntetiskt gummi och har ett fast, anatomiskt format slagskydd. De är också utrustade med en praktisk kardborrfäste för enkel fästning.

för vem är bussens strängkåpor runt särskilt lämpliga?
Bussens strängkåpor runt är särskilt lämpliga för hästägare som letar efter en långlivad och enkel vård bondagskydd för sina hästar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.