BUSSE Damasker ART-FUR S grå i korthet:


Busse Gaaten Art-Fur-särskilt lätt för de högsta kraven

bussar Gaaten Art-Fur är extra lätta klädkondensatorer för de högsta kraven. De erbjuder allround-skydd genom ett extremt slagsabsorberande och andningsbart EVA-skumskal.

inomhus, inklusive alla kanter, är gångarna helt dämpade med extra tjock, pälsvänlig syntetisk päls. Detta erbjuder inte bara en hög komfort, utan också ytterligare skydd och hållbarhet.

Hanteringen av bussarna Gaiters Art-Fur är enkel och okomplicerad tack vare den extra starka enkla kardborrfästen. De är maskinvättbara och snabbt torkar, vilket gör det särskilt enkelt att ta hand om.

Beroende på storleken erbjuder Gaiters två eller tre kardborrband för ett optimalt grepp. De är lämpliga för både fram och bak. För de bakre benen bör ett nummer vanligtvis väljas större än framtill.

Översikt:

  • Extra lätt klädkapacitet
  • All-runda skydd genom Eva Foam Shell
  • Interiör med pälsvänlig konstpäls
  • Extra stark enkel kardborrband

Tekniska data:

  • Material: EVA -skum, syntetisk päls
  • Utrustning: Enkel eller dubbel kardborrfäste beroende på storleken
  • Skötsel: Maskin tvättbar, snabbt torkande

leveransomfång:

1x bussar Gaiters Art-Fur

faq

Vilka fördelar erbjuder bussarna Gaiters Art-Fur?
Bussarna Gaiten Art-Fur erbjuder många fördelar. De är extra lätta och erbjuder allroundskydd genom ett slag-absorberande och andningsbart EVA-skumskal. De är helt vadderade med en extra tjock, pälsvänlig konstpäls och har en extra stark enkel lera.

för vem är bussarna gaaten konstfur särskilt lämpliga?
Bussarna Gaatasen Art-Fur är särskilt lämpliga för åkare med höga krav som värderar optimalt skydd och komfort under dressyrövningar placerar för din häst.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.