BUSSE COMFORT II flygstövlar COB navy i korthet:


busse flygande gaiters komfort ii-speciella luckor för att skydda mot insekter

bussar Fly-Gaiters Comfort II är speciella flue-gångare som utvecklades för att skydda mot insekter av alla slag. De undviker rastlöshet, stress och skador genom att strippa, klippa av och strippa flygningar från benen och därmed också lindra hovar, senor, ligament, leder och montering.

Dessa gångare består av ett luftpermeabelt, robust nätverksmaterial och erbjuder en anatomisk passform. De är lösa och flexibla, så att de kan anpassas optimalt till den enskilda hästens ben. Ett flexibelt stöd på baksidan med stoppning gjord av syntetiskt gummi håller gångarna i form och position.

bussar Fly-Gaiters Comfort II är allround med ett mjukt polyesterband och har kardborrfästelement för enkel fixering. De levereras i 4-set och erbjuder omfattande skydd för din häst.

Översikt:

  • Specialfluggaitrar för att skydda mot insekter
  • Luftppermeabel, robust nätverksmaterial
  • Anatomisk passform, lös för att skapa
  • Flexibelt stöd på baksidan

Tekniska data:

  • Material: Luftpermeabla, robust nätverksmaterial, stöd från syntetiskt gummi, gräns gjord av polyesterband
  • Utrustning: kardborrfäste för enkel fixering
  • SET: 4-SET

leveransomfång:

1x 4-set busse flue Gaupers Comfort II

faq

Vilka är fördelarna med bussarna Fly Gaupers Comfort II?
Bussarna Fly-Gaiters Comfort II erbjuder många fördelar. De skyddar effektivt mot insekter av alla slag och undviker oroligheter, stress och skador. De är tillverkade av luftpermeabla, robust nätverksmaterial och har en anatomisk passform. De har också ett flexibelt stöd på baksidan och kardborrband för enkel fixering.

för vem är bussarna som flyger Gaiters Comfort II särskilt lämpliga?
Bussarna Fly-Gaiters Comfort II är särskilt lämpliga för hästägare som erbjuder sina hästar effektivt skydd mot insekter vill säkerställa djurets bekvämlighet och komfort.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.