BUSSE CLEAN svansskydd grå i korthet:


Busse Schweisschoner Clean - Mjuk och gosig skyddsväska för svansen

bussar Tailserer Clean är en mjuk, gosig skyddsväska för ponyscape, som ändå får svettens frihet. Det erbjuder en enkel och hårvänlig fästning utan kardborrfästelement eller andra stängningar som kan riva ut eller avbryta håret: packa den flätade svansen i svansspararen och lägg de två övre ändarna i den flätade svansen.

Svansen är idealisk för transport eftersom den skyddar svansen från avföring och därmed förhindrar de vidhäftningar som uppstår om hästar alltmer tappar på trailern eller skåpbilen. Han är också praktisk i lådan eftersom han skyddar de ny tvättade, vävda i svansen kvällen före turneringen eller showen.

bussar av tystnadsrengöring är också perfekt om du måste rida eller långa på grund av bristen på alternativ på leriga utomhusutrymmen: det skyddar svansen från lera och därmed förhindrar svansen efter kylning Att behöva tvätta vädret genomarbetat. Svansen är ljudlös i rörelsen och därför lätt användbar vid ridbrus -känsliga hästar.

Spararen är lämplig för alla svullnader och tjocklekar. Den är tillverkad av 82% nylon och 18% elastan och maskin tvättbar vid 30 ° C. Efter användning, helt enkelt hänga på torkning och slå ut smuts efter torkning.

Översikt:

  • svansar från 82% nylon och 18% Elasthan
  • Hårvänlig fästning utan kardborrfästelement
  • Skydd mot avföring och obligationer under transport och i rutan
  • ljudlöst i rörelse

Tekniska data:

  • Material: 82% nylon, 18% Elasthan
  • Skötsel: Maskin tvättbar vid 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar svansen ren

faq

Vilka är fördelarna med Schweiferschoner Clean Busse?
Bussarna Schweifschoner Clean erbjuder många fördelar. Den är gjord av en materiell blandning av 82% nylon och 18% elastan och erbjuder hårvänlig fästning utan kardborrband. Han skyddar också svansen från avföring och obligationer under transport och i lådan och är ljudlös i rörelsen.

för vem är Busse Schweifschoner Clean särskilt lämplig?
Bussarna Schweifschoner Clean är särskilt lämplig för hästägare som letar efter en tillförlitlig skyddssparare för hästsvansen under transporten eller i The i The i The i the the the the rutan vill inte klara sig utan tystnadsfriheten.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.