BUSSE BASIC II svettmatta 85 svart i korthet:


buss Sweat Tak Basic II - Den enkla lösningen för optimal fukttransport

bussar svett tak basic II är en medvetet enkel svettfilt, som är tillverkad av högfunktionellt material. Den har en bra passform genom bakre agentsömmen och en mjuk withers -kudde för ytterligare komfort.

Taket gjordes av 100% polyesterfleece, vilket gör att det kan vara en idealisk fukttransport och snabbtorkning för att optimalt skydda din häst från kylning. Området i bröstområdet är duplicerat för att erbjuda ännu mer värme och skydd.

Bussar Svett Tak Basic II har en enkel T-stängning med täckning i bröstområdet, vilket gör det lättare att ta på sig och ta av, och en djup bakre sladd som säkerställer en säker säte.

Oavsett om du efter träning, ansträngning eller bara för vård - bussarna Svett tak basic II är ett pålitligt val.

Översikt:

  • Svetttak gjord av 100% polyesterfleece
  • Idealisk fukttransport och snabbtorkning
  • Bra passform med bakre agentsöm
  • Enkel t-stak med täckning

Tekniska data:

  • Material: 100% polyesterfleece
  • Utrustning: T-stängning med täckning, djupa bakkropp

leveransomfång:

1x bussar Svett tak grundläggande ii

faq

Vilka är fördelarna med BASIC II?
Bussarna Sweat Tak Basic II erbjuder många fördelar. Den är tillverkad av 100% polyesterfleece och erbjuder därför idealisk fukttransport och snabb torkning. Dessutom har taket en bra passform genom den bakre agentsömmen och har en praktisk T-stängning med täckning i bröstområdet.

för vem är bussarna svett tak basic ii särskilt lämplig?
bussarna svett tak basic II är särskilt lämplig för hästägare som, efter träning eller ansträngning, är lämpliga för en snabb och ett effektivt sätt att svettas och torka sina hästar är beroende.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.