BUSSE svettmatta 3D AIR 115 navy i korthet:


bussar Svettfilt 3D Air - Den optimala filten för snabb svett och torr

bussar svett tak 3D Air är det ultimata taket för särskilt snabb och hästvänlig svettning och torkning. 3D Air® -torrmaterialet erbjuder en enorm ytförstoring för att påskynda indunstning. Samtidigt hjälper avståndsgjortarna en luftkudde att bilda hästen som skyddar mot kylning utan att stuvas värmen.

Taket är idealiskt för svettning efter träning, ansträngning eller belastning eller för att torka efter tvätt. Det är särskilt praktiskt för hästar som har tät päls och/eller tenderar att svettas/överhettas eller för rakade hästar i varmt väder eller under övergångsperioden. Det kan också användas i lådan eller under transport tack vare längden justerbar korsceremoni, som är avtagbar med ett innovativt klättringssystem för att kliva eller skydda tvättmaskinen.

3D Air® Dry Material Svetttaket är en 3D -polyestergest. Det är mycket andningsbart, hårt kläder, mycket lätt att ta hand om och extremt snabbt. En slät satingring i bröstområdet förhindrar skurning och säkerställer ytterligare komfort.

Taket har en anatomisk passform och optimala liggande egenskaper genom en bakre agentsöm, en mjuk withers-kudde gjord av syntetisk päls, en T-stängning i bröstområdet med täckning, en djup baksladd och en formstabil kant med elegant dekorativ sladd.

Översikt:

  • Svettfilt för snabb svett och torr
  • Material: 3D Air® torrmaterial (3D -polyestergest)
  • bildar en luftkudde runt hästen
  • också lämplig för transport och användning i rutan

Tekniska data:

  • Material: 3D Air® torrmaterial (3D -polyestergest), satinlining i bröstområdet
  • Utrustning: T-stängning med täckning, med kudde gjord av syntetisk päls, djupa bakkropp, avtagbar korsning

leveransomfång:

1x bussar svett filt 3d luft

faq

Vilka är fördelarna med bussarna Svett Tak 3D Air?
Bussarna Svett Tak 3D Air erbjuder många fördelar. Det är tillverkat av 3D Air® -torrmaterial, en speciell 3D -polyestergest, som möjliggör hög andningsaktivitet, hållbarhet och snabbtorkning. Dessutom bildar taket en luftkudde runt hästen som skyddar mot kylning utan att stuvas värmen.

för vem är bussarna som svänger tak 3D -luft särskilt lämpliga?
3D -luftbussarna är särskilt lämpliga för hästägare som svettas och torkar sina hästar efter träning, ansträngning eller stress vill ha garanti. Det är också idealiskt för hästar som har en tät päls, lutning eller skjuvning att svettas.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.