Hoppa till huvudinnehåll

busse utomhus flygande hörn komfort flexi zebra-optimalt skydd mot flygning och bromsning

bussar utomhus Flying Corner Comfort Flexi Zebra är ett optimalt flygande hörn för att skydda din häst från att flyga och bromsa i stabil, betesmark och paddock. Dessutom säkerställer det svarta och vita sebra-mönstret naturligt skydd mot broms. Studier har visat att hästar inte längre är riktade av detta mönster av hästbromsar som ett mål.

Taket består av lätt polyestermaterial med en fin speciell vävstruktur. I manen, bröst- och mantersområdet är det underlagt med smidig satinlining. Materialet torkar snabbt och andas, vilket erbjuder ytterligare komfort för din häst.

Utformningen av bussarna utomhus flygande hörn komfort flexi zebra står för komfort och funktionalitet. Den avtagbara nackdelen är inställd på att täcka dolda kardborrfästelement och kan stängas via kardborrfästelement. Ett anatomiskt format buk, elastisk och justerbar i längd, en dubbel T-stängning med en integrerad dubbel-off i bröstområdet, ett anatomiskt svansskydd och en djup antydningssladd kompletterar utrustningen.

Översikt:

  • Optimalt flygtak för att skydda mot flygning och bromsning
  • Svartvitt sebra-mönster för naturligt anti-bromsskydd
  • Lätt polyestermaterial, fin speciell vävstruktur
  • Snabbtorkning, andningsbar

Tekniska data:

  • Material: Lätt polyestermaterial, satinlining
  • Utrustning: Avtagbar nackdel, anatomiskt formad buk skiljedom, T-stängning med en dubbel L och en dubbel L och anatomisk svansskydd, djupa bakkvarter

leveransomfång:

1x bussar utomhus flygande hörn komfort flexi zebra

faq

Vilka är fördelarna med Comfort Flexi Zebra -bussar Fluglichen Busse?
Den utomhus Flying Corner Comfort Flexi Zebra erbjuder optimalt skydd mot flygning och bromsning i stabil, betesmark och paddockställning. Den har ett svartvitt sebra-mönster som har en naturlig anti-bromseffekt. Det består av lätt, snabbt torkande och andningsbart polyestermaterial och har många funktioner för komfort och funktionalitet.

för vem är bussarna utomhus flygande hörnskomfort flexi zebra särskilt lämplig?
bussarna utomhus flygande hörn komfort flexi zebra är idealisk för hästägare som är din häst på stabil, betesmark och vill effektivt skydda paddockhållning från att flyga och bromsa och vill använda den ytterligare fördelen med naturligt anti-bromsskydd genom sebra-mönstret.

Färg: white, black
Mönster: animal print
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.