BUSSE Transport fly rug PROFESSIONAL II 125 brun i korthet:


Busse Transport-Flying Corner Professional II-Ideal för StallGasse och Transport

Busse Transport Floor Corner Professional II är ett idealiskt tak för den stabila gränden och transporten. Den skyddar pålitligt din häst och säkerställer den nödvändiga komforten under transport eller i den stabila gränden.

tillverkat av ett polyesternätverkstyg av tung kvalitet, taket är smuts och fuktavvisande, nära meshed och särskilt stabilt. Detta material ökar takets livslängd och säkerställer att det också har funnits under krävande förhållanden.

Transport Flichen Corner Professional II erbjuder en optimal passform genom bakre agentsömmen. En mjuk withers -kudde ökar komforten för hästen. Taket har en enkel T-stängning i bröstområdet och en längdjusterbar tvärceremoni med en T-stängning, som kan tas bort från ett praktiskt och innovativt klättringssystem. Utrustningen avrundar en djup bakre -handsladd.

Översikt:

  • Idealisk för stallgasse och transport
  • Tillverkad av tungt polyesternätverk
  • smuts och fuktavvisande
  • Optimal passform med bakre agentsöm
  • Längdjusterbar tvärceremoni med en T-stängning

Tekniska data:

  • Material: Tungt polyesternätverkstyg
  • Utrustning: mjuk withers-kudde, enkel T-stängning i bröstområdet, längdjusterbar korsning, djupa bakkropp

leveransomfång:

1x bussar Transportflygning Corner Professional II

faq

Vilka är fördelarna med Busse Transport Flug Corner i Professional II?
Busse Transport Flying Floor Professional II är idealisk för den stabila gränden och transporten. Det är tillverkat av tungt polyesternätverk, vilket gör det smutsigt och fuktavvisande och särskilt stabilt. Det erbjuder optimal passform och komfort genom en mjuk withers -kudde och en långvarig korsning.

för vem är busstransportflaggan Flying Floor Professional II särskilt lämplig?
Busse Transport Flying Floor Professional II är idealisk för hästägare som har en robust och bekväm filt för transport eller Sök StallGasse, som också har funnits under krävande förhållanden.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.