Hoppa till huvudinnehåll

busse liner 3D Air Pro-High-kvalitet genomgått tak för att utöka bussens utomhusfiltar

busse -fodret 3D Air Pro fungerar som ett undercover -tak för den individuella, flexibla och situationella expansionen av bussens utomhusfiltar. Det kan vara fast integrerat i alla utomhustak i alla utomhusstak aktiva och aktiva proffs samt i alla utomhustak. Deras huvudsakliga syfte är att öka skyddet och komforten för utomhusstaket beroende på vädret och hästens behov.

tillverkat av det innovativa 3D -lufttorkmaterialet, en 3D -polyestergest, 3D Air Pro upprätthåller ett isolerande luftskikt mellan hästpäls och utomhustak, vilket möjliggör optimal termokontroll. Det är mycket andningsbart, hårt kläder, lätt att ta hand om och extremt snabbt. En slät satingring i bröstet och Withers -området förhindrar skrapning och ökar komforten för hästen.

Linjen 3D Air Pro -bussar har en extra utan en central söm i Withers -området, vilket säkerställer en optimal plats under täckningen. Med fyra stabila klättringshål på framsidan kan det genomgripande taket fästas på bussens utomhusfiltar. En platt T-stängning i bröstområdet gäller lite under täckningen. Djupa D-ringar inklusive bakkvarter säkerställer en optimal anslutning till bussens utomhusfiltar. När du använder den längdjusterbara och avtagbara tvärceremonin kan det undercover -taket också användas som svettstak.

Översikt:

  • Flexibelt undercover -tak för bussar utomhusstak
  • Innovativt 3D -lufttorkmaterial för optimal termorkontroll
  • Mycket andningsbara, hållbara och extremt snabba torrning
  • Slät satinfoder i bröstet och Withers -området

Tekniska data:

  • Material: 3D Airdry Material, Satinlining in the Breast and Withers Area
  • Funktioner: Fyra stabila klättringsslips, platt T-stängning, djupa D-ringar, gränsintegrerade öglor för korsceremoni, klockband avtagbara

leveransomfång:

1x bussling 3D Air Pro

faq

Vilka är fördelarna med Busse Liner 3D Air Pro?
Linjen 3D Air Pro -bussar erbjuder många fördelar. Det möjliggör individuell, flexibel och situationell utvidgning av bussens utomhusfiltar och erbjuder ytterligare skydd och komfort för din häst. Tillverkad av 3D-Airdry-material erbjuder det optimal termorkontroll och hög andningsförmåga.

för vem är Busse Liner 3D Air Pro särskilt lämplig?
Busse Liner 3D Air Pro är idealisk för hästägare som utrustar sina hästar med bussens utomhusfiltar och beroende på Väder och behovet av hästen vill öka skyddet och komforten.

Färg: blue
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

    Choose accessories

    BUSSE Utomhusmatta FLEXIBLE PRO 100 145 bordeaux
    BUSSE Utomhusmatta FLEXIBLE PRO 100 145 bordeaux
    Tillverkarens färg: bordeaux | Storlek: 145
    busse utomhus tak flexibel pro 100-optimal året runt utomhuskomfort för din häst bussar utomhus tak flexibel pro 100 erbjuder optimal utomhuskomfort för din häst. Det är flexibelt, individuellt och situationellt i olika funktionella varianter genom sin kombinationsförmåga med olika foder och en nackdel. Det är det perfekta valet för hela taksäsongen. Tack vare sitt extremt hållbara och funktionella yttre material från 840 The Nylon , erbjuder det flexibla per 100 maximal hållbarhet och hållbarhet. En lätt värmeisolering av 100 g polyfill bidrar till hästens välbefinnande och säkerställer termisk komfort. Drysense-fodret, en särskilt pälsvänlig och snabbtorkande polyestervävnad, säkerställer en mjuk torr känsla även med hög luftfuktighet och förhindrar taket från att få ravin från insidan. Med en andningsförmåga på 3000 g/m²/24H och en vattentäthet på 5000 mm är utomhustaket också vindtät och väderbeständig. Well Thought -out passning och utrustning för den flexibla per 100 säkerställer optimal komfort och enkel hantering. Komfortbröstdesignen erbjuder optimal axelfinish och tillräckligt med utrymme för Bowlenes. V-Quick-Snap-bröststängningen med integrerade dubbel-off och utbytbara karabiners möjliggör enkel fästning och justering. Taket är utrustat med ett integrerat klättringssystem för att fästa en nackdel och integrerade öglor för att fästa en foder. En Withers-kudde gjord av syntetiskt gummi med en hudvänlig tröja yta, långvarig korskemoni, elastiska bakkroppar med smutsskydd och en fodrad, generös svansskydd av utrustningen. Översikt: År -rund utomhusfilt för hästar Flexibel kan användas genom kombinationsförmåga Hårkläder utomhusmaterial: 840 nylon Lätt uppvärmningsisolering: 100 g polyfill Drysense-fodring för snabb torkning Tekniska data: Material: Externt material: 840 Nylon, inre material: Drysense-Lining Isolering: 100 g polyfill Andningsaktivitet: 3000 g/m²/24H Vattentätning: 5000 mm Funktioner: V-Quick-Snap bröststängning, integrerat klättringssystem, Withers Cushion, längdjusterbar korsövervakning, elastiska bakkroppar, fästanordning för benbälten leveransomfång: 1x bussar utomhus tak flexibel per 100 faq Vilka är fördelarna med bussar utomhus tak flexibel pro 100? bussarna utomhus täcker flexibel pro 100 erbjuder året runt utomhus komfort för din häst tack vare den lätta isoleringen och utmärkt klimatkontroll. Det kan flexibelt kombineras med olika foder och en nackdel och kan således justeras på ett situationellt sätt. Ditt hårt bärbara, andningsbara och vindtät material samt det pälsvänliga Drysense-fodring gör dig till ett idealiskt val för eventuella väderförhållanden. för vem är bussarna utomhus tak flexibel per 100 special? bussarna utomhus tak flexibel pro 100 är perfekt för hästägare som letar efter en robust, väderbeständig och samma sak Tid Bekväm filt som flexibel kan anpassas till olika förhållanden och kan användas året runt.

    2 025,83 kr*
    BUSSE Halsstycke FLEXIBLE PRO 100 M bordeaux/grå
    BUSSE Halsstycke FLEXIBLE PRO 100 M bordeaux/grå
    Tillverkarens färg: bordeaux/gray | Storlek: M
    Busse Halsteil Flexibel Pro 100-supplement för optimal utomhuskomfort busse Halste Half Part Pro 100 är en generös expansion för utomhusstaket flexibel och flexibel pro. Det kan fästas enkelt och stabilt via ett integrerat klättringssystem och erbjuder ytterligare komfort och skydd för din häst. Tack vare sitt extremt hållbara och funktionella yttre material från 840 The Nylon , erbjuder den flexibla per 100 nackdelen maximal hållbarhet och hållbarhet. En lätt värmeisolering av 100 g polyfill bidrar till hästens välbefinnande och säkerställer termisk komfort. Drysense-fodret, en särskilt pälsvänlig och snabbtorkande polyestervävnad, säkerställer en mjuk torr känsla även med hög luftfuktighet och förhindrar nackdelen från klumpig. Med en andningsförmåga på 3000 g/m²/24H och en vattentäthet på 5000 mm är nackdelen också vindtät och väderproof. Nackdelen kan enkelt stängas med hjälp av dina praktiska kardborrfästelement. Avtagbara, längd -justerbara elastiska remmar på båda sidor kan anslutas till utomhusfiltarna för att förhindra att en fällning av nackdelen i det bakre området i vind eller rörelse. Översikt: Ytterligare nackdel för utomhusfiltar Flexibel kan användas av klättringssystem Hårkläder utomhusmaterial: 840 nylon Lätt uppvärmningsisolering: 100 g polyfill Drysense-fodring för snabb torkning Tekniska data: Material: Externt material: 840 Nylon, inre material: Drysense-Lining Isolering: 100 g polyfill Andningsaktivitet: 3000 g/m²/24H Vattentätning: 5000 mm leveransomfång: 1x bussar nackdel flexibel per 100 faq Vilka är fördelarna med Busse Halse -delen Flexible Pro 100? Den flexibla Pro 100 -bussavsnittet erbjuder ett utmärkt tillskott till utomhusstaket flexibel och flexibel pro. Det skyddar hästens hästområde och ökar utomhuskomforten. Tack vare den lätta isoleringen och det torra fodret förblir nackdelen torr även med hög luftfuktighet och klamrar sig inte fast. Det är lätt att få och väderbeständig. för vem är busse halle -delen flexibel pro 100 särskilt lämplig? den halvdelen flexibel pro 100 är idealisk för hästägare, vilket är flexibelt eller flexibelt för deras befintliga utomhus tak av Ytterligare skydd för att vilja utöka din hästs nackområde. Det är särskilt användbart under blåsiga eller fuktiga förhållanden.

    735,64 kr*
    BUSSE Foder NOORVIK PRO 200 125 plus svart
    BUSSE Foder NOORVIK PRO 200 125 plus svart
    Tillverkarens färg: Svart | Storlek: 125 plus
    Busse Liner Noorvik Pro 200-Adaptible Undergline för buss utomhus tak busse -fodret Noorvik Pro 200 fungerar som ett undercover -tak för individuell, flexibel och situationell expansion av bussens utomhusfiltar. Det kan vara fast integrerat i alla utomhustak i alla utomhusstak aktiva och aktiva proffs samt i alla utomhustak. På grund av dess anpassningsförmåga erbjuder den ytterligare skydd och komfort för hästen, beroende på dess individuella behov och väderförhållanden. gjord av testad 210 polyestern, Noorvik Pro 200 är andningsbar, mysig, lätt och gosig, som stöder hästens komfort. Det erbjuder isolering med medelhög värme genom 200 g polyfill. Drysense-fodret, ett särskilt pälsvänligt och snabbtorkande polyestertyg, säkerställer mjukkänsla även med hög luftfuktighet och förhindrar kondens. Så taket förblir inte klamt från insidan, även om det tas av från hästen däremellan. Fodret Noorvik Pro 200 -bussar har en extra utan en bakre agentsöm för optimal plats under täckningen och ingen gummipotential. Syftet -optimerat sidodjup, kammar täcken och det extra mjuka bombningstejpen bidrar till optimal passform. Med fyra stabila klättringshål på framsidan kan det genomgripande taket fästas på bussens utomhustak. I bröstområdet säkerställer en platt T-stängning som inte är särskilt uppdaterad under täckningen, för ett problemfritt slitage. De djupa D-ringarna, inklusive bakkroppen, säkerställer också en optimal anslutning till bussens utomhusfiltar. Korsningen av korset, som kan justeras i längd och avtagbar, gör det möjligt att användas underkläder som ett lätt stabilt tak. Översikt: Anpassningsbart undercover -tak för bussar utomhusstak andningsbar, mysig ljus och gosig Mediumvärmeisolering: 200 g polyfill Drysense foder för snabbtorkande egenskaper Optimal passform med extra bakre agentsöm Tekniska data: Material: Utomhusmaterial: 210 Polyester, inre material: Drysense-Lining Termisk isolering: 200 g polyfill Funktioner: Fyra stabila klättringsslips, platt T-stängning, djupa D-ringar, gränsintegrerade öglor för korsceremoni, klockband avtagbara leveransomfång: 1x bussling Noorvik Pro 200 faq Vilka är fördelarna med linjen Noorvik Pro 200? Fodret Noorvik Pro 200 -bussar erbjuder många fördelar. Det möjliggör individuell, flexibel och situationell utvidgning av bussens utomhusfiltar och erbjuder ytterligare skydd och komfort för hästen. Det är tillverkat av hårt kläder och har en pälsvänlig inre foder och medelvärmeisolering. för vem är busslinget Noorvik Pro 200 särskilt lämplig? Fodret Noorvik Pro 200 Busse är idealisk för hästägare som utrustar sina hästar med bussen ut dörrarna och beroende på The Väder och behovet av hästen vill öka skyddet och komforten.

    1 233,61 kr*