BUSSE Flygande utomhusmatta COMFORT PRO ZEBRA 115 zebra i korthet:


busse utomhus flygande hörn komfort pro zebra - ditt optimala skydd mot flygning och bromsning

bussar Outdoor Flying Corner Comfort Pro Zebra erbjuder optimalt skydd mot flugor och bromsar i stabila, betesmarker och paddock. Dessutom finns det det svarta och vita sebra-mönstret, som säkerställer naturligt skydd mot broms. Studier har visat att hästar inte längre är riktade av detta mönster av hästbromsar som ett mål.

tillverkat av lätt polyestermaterial med en fin speciell vävningsstruktur, är detta utomhusflygande hörn också robust och andas. Mane-, bröst- och manterområdet är underlagt med smidigt satinfoder, vilket säkerställer bekväm att ha komfort.

Taket kännetecknas av en inställd nackdel som kan stängas via kardborrfästelement. Det har ett anatomiskt format och längdjusterbart bukläder, en två gånger T-stängning med en integrerad dubbel-off i bröstområdet, ett anatomiskt svansskydd och en djup antydningssladd.

Översikt:

  • Optimalt flygtak för att skydda mot flygning och bromsning
  • Svartvitt sebra-mönster för naturligt anti-bromsskydd
  • Lätt polyestermaterial med en fin speciell vävstruktur
  • Slät satinlining i området man, bröst och maner
  • Anatomiskt formad och längd -justerbar bukblad

Tekniska data:

  • Material: Lätt polyestermaterial, fin speciell vävningsstruktur
  • Funktioner: Mane, bröst- och manerområde med ett smidigt satinfoder, nackdel över kardborrfästelement, anatomiskt formad mage, tvåfaldig T-stängning i bröstområdet, anatomisk svansskydd, djupa bakkropp

leveransomfång:

1x bussar utomhus Flying Corner Comfort Pro Zebra

faq

Vilka är fördelarna med Outdoor Flying Corner Comfort Pro Zebra?
Busse Outdoor Flying Corner Comfort Pro Zebra erbjuder många fördelar. Den skyddar effektivt mot flugor och bromsar och är idealisk för användning i stabil, betesmark och paddock. Det svarta och vita sebra-mönstret erbjuder ytterligare naturligt anti-bromsskydd. Dessutom erbjuder det lätta polyestermaterialet och den släta satinringningen en hög nivå av att bära komfort, medan de variabla låsalternativen möjliggör individuell justering.

för vem är bussarna utomhus Flying Corner Comfort Pro Zebra särskilt lämplig?
Bussarna Outdoor Flying Corner Comfort Pro Zebra är särskilt lämplig för hästar som lever i en miljö med hög insektsbelastning , såsom i stabil, betesmark eller paddock. Det erbjuder skydd och komfort och är samtidigt hållbar och robust.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.