BUSSE tether SPIRAL Karabinerkrok svart i korthet:


buss Connecting Trick Spiral - Extra stark och stabil lösning för din häst

busse bindest trick spiral är en extra stark, rund vävd polypropylenstickad med en stabil konsol som utvecklades för att ansluta din häst säkert och pålitligt. Detta anslutningstrick erbjuder en utmärkt blandning av styrka och funktionalitet, vilket gör det till en oumbärlig del av din ridutrustning.

Detta slips trick är utrustat med en stor, matt silver -färgad karabinerkrok , som inte bara möjliggör en säker anslutning, utan också säkerställer en hög grad av hållbarhet och hållbarhet.

repet har en diameter på ca 14 mm och en längd på 2 m, vilket gör det till ett varierat val för olika häststorlekar och anslutningsförhållanden.

Översikt:

  • Extra stark, rund vävd polypropylenstickning med stabil konsol
  • Großer, Matt Silver -färgad karabinerkrok
  • Diameter: ca 14 mm
  • Längd: 2 m

Tekniska data:

  • Material: polypropylen
  • Diameter: ca 14 mm
  • Längd: 2 m
  • Färg: Matt Silver

leveransomfång:

1x bussar Attachment Trick Spiral

faq

Vilka är fördelarna med bussbindande trick spiral?
Bussarna som bindar trickspiral erbjuder många fördelar. Repet är extra starkt och runt flätat från polypropen med en stabil konsol. Dessutom har repet en stor, matt silverfärgad karabinerkrok, som säkerställer en säker anslutning. Med en diameter på ca 14 mm och en längd på 2 m är detta anslutningstrick mångsidigt.

för vem är bussbindande trick spiral särskilt lämplig?
Busse Connecting Trick Spiral är idealisk för hästägare och ryttare som letar efter ett säkert, robust och hållbart sätt att ansluta din häst. Tack vare dess högkvalitativa utförande och dess hårda kläder, erbjuder detta anslutningstrick en optimal lösning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.