BUSSE HAPPY koppel Ph silverfärger flod i korthet:


busse connecting trick lyckligt - färgstarkt stopp för din häst

Busse Connecting Trick Happy är en pre -vävd mångfärgad polypropylenstickning, som var speciellt utvecklad för att ansluta din häst säkert och bekvämt. Med sin färgglada design ger han lycka till stallen och gör att din häst binder upp till en färgstark upplevelse.

Denna slipsest är utrustad med en silverfärgad krok, som säkerställer ytterligare säkerhet och samtidigt representerar ett fashionabelt tillbehör.

repet har en diameter på ca 12 mm och en längd på 2,00 m, vilket gör det till ett varierat val för olika häststorlekar och anslutningsförhållanden.

Översikt:

  • Förvävd mångfärgad polypropylenstickning
  • Silverfärgad krok
  • Diameter: ca 12 mm
  • Längd: 2,00 m

Tekniska data:

  • Material: polypropylen
  • Diameter: ca 12 mm
  • Längd: 2,00 m
  • Färg: Multi -färg

leveransomfång:

1x bussar bifogade trick Happy

faq

Vilka är fördelarna med det bussbindande tricket lyckligt?
Bussarna som bindar trick Happy erbjuder många fördelar. Det är en pre -vävd mångfärgad polypropylenstickning som är robust och hållbar. Repet levereras med en silverfärgad krok, som säkerställer ytterligare säkerhet. Med en diameter på ca 12 mm och en längd på 2,00 m är detta slipsställ mångsidigt och ger också färg till ladan.

för vem är det bussbindande tricket lyckligt särskilt lämpligt?
Busse Bindestrick Happy är idealisk för hästägare och ryttare som letar efter en säker och pålitlig möjlighet att ansluta sin häst och inte vill göra utan en lycklig och färgglad design.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.