BUSSE CHANGE Tether KH svart i korthet:


Busse Connecting Trick Change - Komfort och funktionalitet i en

bussar som bindar trickförändring är en rundvävd polyesterstick som var speciellt utvecklad för säker anslutning av hästar. Med sin bekväma och hudvänliga design är den särskilt tjock och mjuk, vilket möjliggör trevlig hantering för användaren.

Detta slipstrick har en stor, utbytbar karabinerkrok i matt silverfärger, vilket säkerställer ytterligare säkerhet. Detta gör det till ett idealiskt val för alla som uppskattar både komfort och funktionalitet.

repet har en diameter på 20 mm och en längd på 2 m, vilket gör det till ett varierat val för olika häststorlekar och anslutningsförhållanden.

Översikt:

  • rund -vävd polyesterstick
  • Särskilt tjock, mjuk och hudvänlig
  • Stor, utbytbar karabinerkrok i Matt Silver -färgad
  • Diameter: 20 mm
  • Längd: 2 m

Tekniska data:

  • Material: polyester
  • Diameter: 20 mm
  • Längd: 2 m
  • Färg: Matt Silver

leveransomfång:

1x -bussar som ansluter trickförändring

faq

Vilka är fördelarna med bussbindestrickförändringen?
Bussar som bindar trickförändringar ger många fördelar. Det är en rund -tråkig polyesterstickning som är särskilt tjock, mjuk och hudvänlig. Dessutom har repet en stor, utbytbar karabinerkrok i matt silverfärger. Med en diameter på 20 mm och en längd på 2 m är detta anslutningstrick mångsidigt.

för vem är bussar som bindar trickförändring särskilt?
Bussar som bindar trickförändring är idealisk för hästägare och ryttare som letar efter ett säkert, bekvämt och hudvänligt sätt att Anslut deras häst. Tack vare sitt utförande av hög kvalitet och dess bekväma design erbjuder detta anslutningstrick optimal komfort och hållbarhet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.