BUSSE Tether SMOOTH Karabinerkrok navy i korthet:


Busse Connecting Trick Smooth - Komfort och funktionalitet för din häst

Bussar som ansluter Trick Smooth är ett rund flätat rep tillverkat av polyestertyg, som var speciellt utvecklad för att ansluta din häst säkert och bekvämt. På grund av den införlivade stoppningen erbjuder den optimal komfort och är också form -stabil, vilket möjliggör trevlig hantering.

TieBar Trick har en stor, utbytbar karabinerkrok i Matt Anthracite -färger, som inte bara säkerställer ytterligare säkerhet, utan också representerar ett elegant designelement.

repet har en längd på 2,5 m, vilket gör det till ett varierat val för olika häststorlekar och anslutningsförhållanden.

Översikt:

  • Rund flätad stickad av polyestervävnad
  • Med införlivad klädsel
  • Forma stabilt, ligger behagligt i handen
  • Med en stor, utbytbar karabinerkrok i Matt Anthracite -färger
  • Längd: 2,5 m

Tekniska data:

  • Material: polyestervävnad
  • Längd: 2,5 m
  • Färg: Matt Anthracite

leveransomfång:

1x bussar på bindningstricket smidigt

faq

Vilka är fördelarna med bussbindande trick smidig?
Bussarna som bindar trick smidigt erbjuder många fördelar. Det är ett rundat rep tillverkat av polyestertyg med en införlivad stoppning, som är behagligt i handen och är stabil. Dessutom kommer repet med en utbytbar karabinerkrok i Matt Anthracite -färger. Med en längd på 2,5 m kan detta anslutningstrick användas på många sätt.

för vem är bussarna på det bindande tricket smidigt särskilt lämpligt?
Bussarna som bindar trick smidigt är idealiskt för hästägare och ryttare som letar efter en säker, bekväm och elegant möjlighet för att ansluta din häst. På grund av dess högkvalitativa utförande och elegant design erbjuder detta anslutningstrick optimal komfort och hållbarhet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.