BUSSE Halster SPIRIT Panikkrok navy/himmel i korthet:


Busse Connecting Trick Spirit - Säkerhet och kvalitet för din häst

busse connecting trick spirit är en pre -vävd polypropylenstickning, som var speciellt utvecklad för att ansluta din häst säkert och bekvämt. Det kännetecknas av dess högkvalitativa och robusta konstruktion som säkerställer en lång livslängd.

Detta slips trick levereras med en silverfärgad panikkrok, vilket säkerställer ytterligare säkerhet. Detta gör det särskilt lämpligt för situationer där en snabb frisättning kan krävas.

repet har en diameter på ca 12 mm och en längd på 2,20 m, vilket gör det till ett varierat val för olika häststorlekar och anslutningsförhållanden.

Översikt:

  • Förvävd polypropylenstickning
  • Silverfärgad panikkrok
  • Diameter: ca 12 mm
  • Längd: 2,20 m

Tekniska data:

  • Material: polypropylen
  • Diameter: ca 12 mm
  • Längd: 2,20 m
  • Färg: Silver

leveransomfång:

1x bussar Attachment Trick Spirit

faq

Vilka är fördelarna med Busse Binding Trick Spirit?
Busse Connection Trick Spirit erbjuder många fördelar. Det är en förkastad polypropylenstickning som är robust och hållbar. Repet levereras med en silverfärgad panikkrok, vilket säkerställer ytterligare säkerhet. Med en diameter på ca 12 mm och en längd på 2,20 m är detta anslutningstrick mångsidigt.

för vem är bussbindande trick -andan särskilt lämplig?
Busse Connecting Trick Spirit är idealisk för hästägare och ryttare som letar efter ett säkert och pålitligt sätt att ansluta sin häst . Den medföljande panikkroksäkerheten och den robusta konstruktionen gör denna anslutning trick till ett utmärkt val för alla som värderar säkerhet och hållbarhet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.