BUSSE Halfter RIDING Ponny navy i korthet:


Busse Halfer Riding - Specialvärde för markarbete och ridning

busse halvturer är en speciell belthalter som var speciellt utvecklad för ridning eller markarbete. Med näsremmarna på båda sidor erbjuder den flexibilitet och anpassningsförmåga för olika ridsituationer och träningskrav.

Det är viktigt att notera att det inte är lämpligt för att binda på sidossträngarna på näsbandet. Inställningsalternativen för näsomkretsen och näsan som kan ställas in på båda sidor möjliggör en individuell justering för varje hästtyp och varje träningssituation.

av struphuvudet med utbytbar karabiner och de silverfärgade beslagen ger bussar halter ridning ytterligare funktionalitet och stil.

Översikt:

  • Special Belthalter för ridning eller för markarbete
  • Näsband
  • Inte lämpligt för att ansluta till sidokampen på näsbandet
  • Justerbar näsa omkrets
  • Halsbit På båda sidor
  • larynx med utbytbara karabiner
  • Silverfärgade beslag

Tekniska data:

  • Material: Bältesmaterial
  • Färg: Silver

leveransomfång:

1x bussar Halter Riding

faq

Vilka är fördelarna med Busse Halter Riding?
Busse Halfer Riding erbjuder många fördelar. Det är en speciell Belthalter som är lämplig för både ridning och markarbete. Den har ett näsbälte, justerbar nässtorlek och en storlek justerbar på båda sidor. Med sin utbytbara karabiner på struphuvudet och de silverfärgade beslag, kombinerar denna halter funktionalitet och stil.

för vem är Busse Halfer Riding särskilt lämplig?
Busse Halfer Riding är idealisk för ryttare som behöver flexibel och anpassningsbar utrustning för olika träningskrav, från markarbete till ridning. Med sin anpassningsbara passform och funktionalitet erbjuder denna grimma optimalt stöd och komfort i olika träningssituationer.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.