BUSSE longeringspiska STECKBAR 180 svart i korthet:


Busse Lunging Whip Plug -in - Funktionalitet och transportvänlighet i en

bussar som lungar pisk är en högkvalitetslängdpisk som är gjord av hållbar polypropylenstift. Med sin vaklade gummiutrustning erbjuder det ett säkert och bekvämt stöd för varje användning.

En speciell egenskap hos denna lungande pisk är din partition tack vare en skruvanslutning. Denna unika design gör dig extremt transportvänlig och praktisk eftersom den kan demonteras för enkel lagring och transport. Den har också en svängande ryggrad med utbytbart slag, som erbjuder flexibilitet och mångsidighet i olika träningsscenarier.

bussar Lunging Whip är särskilt lämplig för ryttare och tränare som behöver en långvarig, flexibel och enkel -till -transport lungpisk. Med sin robusthet och praktiska design är det ett utmärkt val för effektiv träning.

Översikt:

  • Robust lungpisk gjord av polypropylenspinn
  • Genisterad gummi rustning
  • Delbart med skruv-och-plug-anslutning
  • roterande ryggkotor med utbytbara slag

Tekniska data:

  • Material: polypropylenstift, gummi

leveransomfång:

1x bussar lungpisk

faq

Vilka är fördelarna med de lungande piskbussarna?
Lunging Whip -bussar Plug -in erbjuder många fördelar. Din hårda slitande polypropylenstift och den njutade gummikvaliteten säkerställer hållbarhet och säkert håll. Tack vare skruvanslutningen kan det vara enkelt och praktiskt för transport och lagring. Vridande ryggraden med ett utbytbart slag erbjuder flexibilitet och anpassningsförmåga för olika träningssituationer.

för vem är bussarna lungande pisk särskilt lämplig?
Bussarna Lunging är idealisk för ryttare och tränare som letar efter en robust, flexibel och enkel -till -transport lungpiskpisk . Ditt deltagande och det utbytbara slagsystemet gör dig till ett utmärkt val för mångsidiga träningsscenarier.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.