BUSSE TRAINING kontaktpinne, med rep 100 orange i korthet:


busse kontaktgolvträning, med rep - exakt kommunikation för effektiv träning

busse kontaktgolvträning, med rep är ett stabilt kontaktgolv tillverkat av glasfiber, som är utrustad med ett avtagbart rep och en läderflik. Kontaktgolvet fungerar som en förlängning av den mänskliga armen och möjliggör exakta signaler när du tränar hästar under golvarbete, den naturliga hästens träning och andra övningar.

Tack vare dess speciella konstruktion och material är detta kontaktgolv inte bara robust och hållbart, utan möjliggör också effektiv kommunikation mellan ryttare och häst. Det gummierade handtaget säkerställer ett fast grepp, även under krävande träningsförhållanden.

busse kontaktgolvträning, med Seil är ett oundgängligt verktyg för alla som vill ha tydlig och effektiv kommunikation med din häst under träningen. Med en längd på cirka 160 cm för repet och ca 20 cm för läderfliken, erbjuder den den perfekta balansen mellan intervall och kontroll.

Översikt:

  • Stabilt kontaktgolv tillverkat av glasfiber med avtagbart rep och läder smäll
  • fungerar som en förlängning av den mänskliga armen
  • Aktiverar exakta signaler
  • Gummierat handtag för fast håll

Tekniska data:

  • Material: glasfiber, gummi, läder
  • Längd rep: ca 160 cm
  • Längd läder slop: ca 20 cm

leveransomfång:

1x bussar kontaktgolvträning, med rep

faq

Vilka är fördelarna med bussens kontaktgolvträning, med rep?
Bussens kontaktgolvträning, med rep möjliggör exakt kommunikation mellan ryttare och häst under träningen. Dess stabila glasfibermaterial och det gummierade handtaget säkerställer hållbarhet och fast håll.

för vem är bussens kontaktgolvträning, särskilt med rep?
Bussens kontaktgolvträning, med rep är idealisk för alla som har en tydlig och effektiv kommunikation med din häst under Wish Training. Det är särskilt lämpligt för övningar som markarbete och naturlig hästträning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.