BUSSE Pelham rostfritt stål, 14 mm, mjuk styrning, dubbelledad 10,5 cm/50 mm i korthet:


Busse Pelham rostfritt stål, 14 mm, mjuk kontroll, dubbel trasig - korrigering och träning med kontroll och mildhet

Busse Pelham rostfritt stål, 14 mm, mjuk kontroll, två gånger trasig är en korrigerings- och träningsbit som förvandlas till en stång och påverkar hästen när hästen går mot tyggen. Så snart tyglarna hjälper till har tänderna en mjuk effekt på tungan och belastningen. Denna design erbjuder både kontroll och mildhet och hjälper till att säkerställa en trevlig ridupplevelse.

Massivt byggd för ett lugnt läge i munnen, alla förbindande medlemmar i denna bit är anpassade till respektive tandvårdsstorlek och styrka. Tillverkad av robust rostfritt stål har det korta underjordiska som säkerställer snabbare tryck och tryckupplösning, vilket är särskilt viktigt för reaktionshastigheten på banan.

Busse Pelham rostfritt stål, 14 mm, mjuk kontroll, dubbel trasig erbjuder variabla effekter och styrkor, beroende på det valda andetaget. En käke ingår. Pelham -remmar (#149102), Pelham -remmar (#149101) och Chin Chain -dokument (#149611 𤡫) finns tillgängliga separat. Det är särskilt lämpligt för slutliga mätponnyer och små hästar, vilket gör det till ett varierat val för olika ridscenarier.

Översikt:

  • Dubbel trasig korrigerings-/träningsprövning
  • Massiva tänder för ett lugnt läge i munnen
  • Anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan på
  • Tillverkad av robust rostfritt stål
  • Längden på kostymerna nedan: 50 mm
  • Kort bas för snabbt tryck och tryckupplösning
  • Variabla exponeringsmöjligheter beroende på elände
  • Kinnkette ingår i leveransomfånget

Tekniska data:

  • Material: rostfritt stål
  • Längden på kostymerna nedan: 50 mm

leveransomfång:

1x bussar Pelham rostfritt stål, 14 mm, mjuk kontroll, dubbel trasig inklusive hakkedja

faq

Vilka är fördelarna med Pelham rostfritt stålbuss, 14 mm, mjuk kontroll, två gånger trasig?
Pelham rostfritt stål, 14 mm, mjuk kontroll, duplikat erbjuder en variation en variation? av fördelar. På grund av dess dubbla brytbarhet och den mjuka kontrollfunktionen erbjuder den både kontroll och mildhet. Den korta basen möjliggör snabbare tryck- och tryckupplösning, vilket är särskilt viktigt för reaktionshastigheten på kursen.

för vem är Pelham rostfritt stålbuss, 14 mm, mjuk kontroll, två gånger trasig särskilt?
Pelham rostfritt stål, 14 mm, mjuk kontroll, dubbel trasig är lämplig särskilt för slutliga mätponnyer och små hästar. Dess egenskaper gör det till ett varierat val för olika ridscenarier, särskilt om en mild men effektiv kontroll behövs.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.