BUSSE Pelham rostfritt stål, 16 mm, korta skänklar 12,5 cm/50 mm i korthet:


Busse Pelham rostfritt stål, 16 mm, korta kostymer - för optimal kontroll och snabba reaktioner

Busse Pelham rostfritt stål, 16 mm, korta kostymer är en första klassbit som säkerställer ett lugnt läge i hästens mun. På grund av dess enkla, trasiga och massiva konstruktion kan den erbjuda en stabil och bekväm upplevelse när du rider. Alla anslutande medlemmar är individuellt anpassade till respektive bitstorlek och styrka och säkerställer därmed en optimal passform och funktionalitet.

gjord av robust rostfritt stål, dessa tänder är kända för sin hållbarhet och tillförlitlighet. I synnerhet kännetecknas de korta bitarna av deras förmåga att möjliggöra snabbare tryck- och tryckupplösning. Detta är särskilt viktigt för reaktionshastigheten på kursen.

Busse Pelham rostfritt stål, 16 mm, korta kostymer erbjuder olika effekter och styrkor, beroende på den valda fräcka. Dessutom ingår en käke. Pelham -remmar (#149102), Pelham -remmar (#149101) och Chin Chain -dokument (#149611 𤡫) finns tillgängliga separat.

Översikt:

  • Enkelt trasig, massiv bit
  • Anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan på
  • Tillverkad av robust rostfritt stål
  • Längden på kostymerna nedan: 50 mm
  • Korta kostymer för snabbt tryck och tryckupplösning
  • Olika möjligheter till effekter beroende på elände
  • Kinnkette ingår i leveransomfånget

Tekniska data:

  • Material: rostfritt stål
  • Längden på kostymerna nedan: 50 mm

leveransomfång:

1x bussar Pelham rostfritt stål, 16 mm, korta kostymer inklusive hakkedja

faq

Vilka är fördelarna med Pelham rostfritt stålbuss, 16 mm, korta kostymer?
Pelham rostfritt stålbuss, 16 mm, korta kostymer erbjuder olika fördelar. På grund av dess enorma konstruktion säkerställer det ett lugnt läge i munnen. De korta kostymerna möjliggör snabbare tryck- och tryckupplösning, vilket är särskilt viktigt för reaktionshastigheten på kursen. Dessutom möjliggör de olika remmarna olika möjligheter till exponering på tungan, lastning och nacke.

för vem är Pelham rostfritt stålbuss, 16 mm, korta kostymer special?
Pelham rostfritt stål, 16 mm, korta kostymer är särskilt lämpliga för ryttare som är en snabb tryck och föredrar tryckupplösning. Den här egenskapen är särskilt fördelaktig under kursen under en snabb reaktionshastighet. På grund av de olika alternativen är det dessutom en mångsidig tandvård.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.