BUSSE Pelham rostfritt stål, 14 mm, korta skaft 10,5 cm/50 mm i korthet:


Busse Pelham rostfritt stål, 14 mm, korta kostymer - exakta och mångsidiga tänder för optimal kontroll

Busse Pelham rostfritt stål, 14 mm, korta kostymer är en speciellt utformad bit som möjliggör ett lugnt läge i hästens mun. Dess unika ligger i den helt trasiga, massiva konstruktionen, som bidrar till en stabil och bekväm passform. Alla anslutande medlemmar är skräddarsydda efter respektive bitstorlek och styrka för att uppnå bästa möjliga prestanda.

tillverkat av hållbart rostfritt stål, biten har korta kostymer för snabbare tryck- och tryckupplösning. Detta är särskilt viktigt för reaktionshastigheten på kursen. Dessutom, på grund av de olika remmarna, erbjuder tänderna en mängd olika möjligheter till tunga, laddning och nacke.

busse Pelham rostfritt stål, 14 mm, korta kostymer levereras med en hakkedja och är särskilt lämplig för slutmått ponnyer och små hästar. Pelham -remmar (#149102), Pelham -remmar (#149101) och Chin Chain -dokument (#149611 𤡫) finns tillgängliga separat. Detta gör det till ett idealiskt val för ryttare som vill ha exakt kontroll och mångsidiga möjligheter till exponering.

Översikt:

  • Enkelt trasig, massiv bit
  • Anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan på
  • Tillverkad av robust rostfritt stål
  • Längden på kostymerna nedan: 50 mm
  • Korta kostymer för snabbt tryck och tryckupplösning
  • Olika alternativ för effekt på tunga, laddning och nacke
  • Kinnkette ingår i leveransomfånget
  • Optimal för slutliga mätponnyer och små hästar

Tekniska data:

  • Material: rostfritt stål
  • Längden på kostymerna nedan: 50 mm

leveransomfång:

1x bussar Pelham rostfritt stål, 14 mm, korta kostymer inklusive hakkedja

faq

Vilka är fördelarna med Pelham rostfritt stålbuss, 14 mm, korta kostymer?
Pelham rostfria bussar, 14 mm, korta kostymer erbjuder många fördelar, inklusive ett lugnt läge I munnen den enorma konstruktionen, snabbt tryck och upplösning genom de korta kostymerna och en mängd olika möjligheter till effekt på tungan, lastning och nacke genom de olika remmarna.

för vem är Pelham rostfria bussar, 14 mm, korta kostymer special?
Pelham rostfritt stålbuss, 14 mm, korta kostymer är särskilt lämpliga för ryttare av slutmått ponnyer och små hästar. Hans mångsidiga möjligheter till exponering och den robusta konstruktionen gör det till ett idealiskt val för ryttare som strävar efter exakt kontroll och komfort för din häst.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.