BUSSE Dressyrdressyrbett, konisk tunga, KAUGAN, 14 mm 12,5 cm/50 mm i korthet:


Busse Dressage Scandare, föryngd tungfrihet, Kaugan®, 14 mm - komfort och kontroll i perfekt harmoni

bussar dressyrskandarier, föryngrat tunga, Kaugan®, 14 mm är ett ridande tomrum med hög kvalitet som var speciellt utvecklad för att optimera kontroll och komfort för din häst. Med den platta och föryngrande tungans frihet erbjuder denna speciella design av tungan lite mer utrymme, även under en plattare smak.

Stången från Kaugan® säkerställer förbättrad acceptans och samtidigt och främjar därmed brunnen och villigheten att samarbeta av hästen. Den massiva konstruktionen bidrar till ett lugnt och stabilt läge i munnen, vilket underlättar kommunikationen mellan ryttare och häst.

busse dressyrskandarier, föryngrat tunga, Kaugan®, 14 mm kommer tillsammans med en hakkedja och storleken/bredden på bottenbiten bör gå utöver storleken/bredden på Candar mat. Detta gör dem till det ideala valet för ryttare som värderar effektiva tyglar och komforten hos sin häst.

Översikt:

  • Flat, föryngrande tungfrihet
  • Tungan erbjuder mer utrymme, även under en plattare smak
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen>
  • Steg från Kaugan® för förbättrad acceptans och sparande
  • kostymer gjorda av rostfritt stål
  • Längden på kostymerna nedan: 50 mm
  • Kinnkette ingår i leveransomfånget
  • kan kombineras med minst 5 mm bredare basbett

Tekniska data:

  • Material: Kaugan®, rostfritt stål
  • Längden på kostymerna nedan: 50 mm

leveransomfång:

1x bussar dressyr skandare, föryngrat tunga frihet, kaugan®, 14 mm inklusive hakkedja

faq

Vilka är fördelarna med bussens dressyrskandarier, föryngrat tunga, Kaugan®, 14 mm?
Bussarna Dressage Scandare, föryngrat tungfrihet, Kaugan®, 14 mm erbjuder ett antal fördelar. Den har en platt, föryngrande tungfrihet att tungan erbjuder mer utrymme, även under en plattare smak, samt en stav gjord av Kaugan® för förbättrad acceptans och fördjupning. Dessutom säkerställer den massiva konstruktionen ett lugnt läge i munnen.

för vem är bussar dressyrskandarier, föryngrat tunga frihet, kaugan®, 14 mm special?
Bussens dressyr skandare, föryngrat tunga, Kaugan®, 14 mm är Perfekt för ryttare som prioriterar ett effektivt tyg och komforten hos din häst. Det är särskilt lämpligt för kombination med en bakåtbett minst 5 mm bredare.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.