BUSSE Dressyrdressyr, snedställd tunga, KAUGAN, 14 mm 11,5 cm/50 mm i korthet:


busse dressyrskandarier, lutande tunga frihet, kaugan®, 14 mm - precision och komfort i perfekt harmoni

bussar dressyrskandarier, lutande tunga, Kaugan®, 14 mm är ett ris -tomrum av hög kvalitet som lyfter komfort och kontroll till en ny nivå. Den speciella designen av den lutande tungan, med en stång anpassad till gommen som ett mittpunkt, erbjuder ett optimalt läge mellan tungan och gommen. Detta lindrar tungan och trycket på gommen minimeras.

Genom att använda Kaugan® för stången uppnås förbättrad acceptans och urtag i hästen. Den massiva konstruktionen bidrar till ett lugnt läge i munnen och förbättrar därmed komforten för hästen. När det gäller tyglor är till och med tryck fördelat över hela noset, vilket leder till förbättrad kontroll.

busse dressyrskandarier, lutande tunga frihet, kaugan®, 14 mm levereras med en släktkedja och är idealisk i kombination med en lägre bit som är minst 5 mm bredare än skandärerna . Din optimerade passform och komfort genom Kaugan® Middle Piece gör dig till ett idealiskt val för ryttare som strävar efter högsta precision och hästkomfort.

Översikt:

  • Anpassad till gommen bågen, välvd upp och framåt -curved stav
  • Optimal lättnad av tungan och ingen smaktryck
  • enhetlig tryckfördelning i fallet med tyglarna Suit
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen>
  • Steg från Kaugan® för förbättrad acceptans och sparande
  • kostymer gjorda av rostfritt stål
  • Längden på kostymerna nedan: 50 mm
  • Kinnkette ingår i leveransomfånget

Tekniska data:

  • Material: Kaugan®, rostfritt stål
  • Längden på kostymerna nedan: 50 mm

leveransomfång:

1x bussar dressyrskandarier, lutande tunga frihet, kaugan®, 14 mm inklusive hakkedja

faq

Vilka är fördelarna med bussens dressyrskandarier, lutande tunga, Kaugan®, 14 mm?
Bussens dressyrskandarier, lutande tungan, Kaugan®, 14 mm Erbjuder många fördelar, inklusive en förbättrad acceptans och sparande genom Kaugan® Middle Piece, ett lugnt läge i munnen på grund av den massiva konstruktionen och en jämn tryckfördelning i tegelstenen, vilket ökar kontrollen och förbättrar komforten för hästen. p>

för vem är bussarna dressyrskandarier, lutande tungfrihet, Kaugan®, 14 mm special?
Bussens dressyrskandarier, lutande tunga, Kaugan®, 14 mm är särskilt lämplig för ryttare, som värderar precision och komfort. Din speciella konstruktion säkerställer förbättrad kontroll och acceptans i hästen, vilket gör den idealisk för användning i dressyr.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.