BUSSE KAUGAN träns, 10,5 mm 55 i korthet:


Busse Leglanse Kaugan® 10,5 mm - Komfort och kontroll för små hästar och slutliga mätponnyer

bussar Underlan Races Kaugan® 10,5 mm är en effektiv risfanér, utformad för förbättrad kontroll och acceptans hos hästen. Det är helt enkelt trasigt och massivt konstruerat, vilket garanterar ett lugnt läge i munnen och därmed förbättrar komforten för hästen.

Munnstycket på Base Rense är gjord av Kaugan®, ett material som säkerställer förbättrad acceptans och fördjupning i hästen. Alla anslutande medlemmar i tränsen är noggrant anpassade till respektive bitstorlek och styrka för att säkerställa en optimal passform. Ringarna är gjorda av robust rostfritt stål, vilket ökar produktens livslängd.

bussar underlan races Kaugan® 10,5 mm är särskilt lämplig för slutmått ponnyer och små hästar. Med en ringdiameter på 55 mm är den lämplig för Dressage Scandare #145022 med en föryngd tungfrihet och väljs till en större bredd än Kandarenbiss. Detta gör dem till det ideala valet för ryttare som värderar komfort och noggrannhet.

Översikt:

  • helt enkelt trasig
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen>
  • Munnstycket från Kaugan® för förbättrad acceptans och urtag
  • Anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan på
  • Ringar gjorda av rostfritt stål
  • Ringdiameter: 55 mm
  • Lämplig för slutliga mätponnyer och små hästar

Tekniska data:

  • Material: Kaugan®, rostfritt stål
  • Ringdiameter: 55 mm

leveransomfång:

1x bussar underlan RSE Kaugan® 10,5 mm

faq

Vilka är fördelarna med Busse Leartrese Kaugan® 10,5 mm?
Busse Leglanse Kaugan® 10,5 mm erbjuder många fördelar, inklusive förbättrad acceptans och urtag av The Chewing ® munstycke, en Tyst läge i munnen genom den massiva konstruktionen och en optimal passform genom anslutande länkar skräddarsydda till storlek och tjocklek.

för vem är bussarna underspolade Kaugan® 10,5 mm särskilt lämpliga?
Bussarna underlan Rince Kaugan® 10,5 mm är särskilt lämplig för ryttare av slutmätningsponnyer och små hästar, eftersom de är är lämpliga eftersom de är speciellt designade för denna storlek. På grund av dess optimerade passform och det bekväma Kaugan® -munstycket är det det perfekta valet för ryttare som värderar komfort och ett lugnt läge i munnen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.