BUSSE 3-ringad vattensnara RUSTFRITT STÅL, 16 mm 12,5 cm/70 mm i korthet:


buss 3-ringar vatten hjärnrostfritt stål, 16 mm-versatilitet och kontroll i en

bussar 3-ringande vatten i hjärnan rostfritt stål, 16 mm är en effektiv och mångsidig ridfanér som kan användas flexibelt som en korrigeringsdentition. Med sin helt enkelt trasiga konstruktion och tre rostfritt stålringar gör trängan en mängd olika inställningsalternativ att kontrollera och variera handlingen på hästens tunga, lastning och hals.

Busse 3-ringande vattenbryggan är massivt konstruerad för att säkerställa ett lugnt läge i munnen. Alla anslutande medlemmar är noggrant anpassade till respektive bitstorlek och styrka. Detta erbjuder en optimal passform och ökar därmed komforten för hästen.

gjord av robust rostfritt stål, bussar 3-ringar av hjärnrostfritt stål, 16 mm hållbarhet och stabilitet. Pelham -remmar eller Pelhamrieme för ytterligare individualisering av tränsen finns tillgängliga separat. På grund av dess olika anpassningsalternativ är 3-ringande vattenbryggan särskilt lämplig för ryttare som vill ha exakt kontroll och flexibilitet.

Översikt:

  • helt enkelt trasig med tre rostfritt stålringar
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen>
  • Anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan på
  • Munnstycke och ringar av rostfritt stål
  • Flexibel och mångsidig som en korrigeringsbit
  • Olika sätt att påverka beroende på elände

Tekniska data:

  • Material: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar 3-ringar vatten hjärnrostfritt stål, 16 mm

faq

Vilka är fördelarna med bussa 3-ringar av hjärnrostfritt stål, 16 mm?
Busse 3-ring-wassertrense rostfritt stål, 16 mm, erbjuder många fördelar, inklusive, inklusive En mängd olika anpassningsalternativ Kontroll av handlingen på tungan, lastning och nacke, ett lugnt läge i munnen genom den massiva konstruktionen och en ökad hållbarhet av det materiella rostfritt stålet.

för vem är Busse 3-ringande vatten hjärnrostfritt stål, särskilt 16 mm?
Bridle är idealisk för ryttare som vill ha flexibel kontroll och anpassningsbarhet för ditt ridvirbyte. På grund av dess olika anpassningsalternativ kan det anpassas individuellt till ryttarnas och hästens behov och är därför lämplig för en mängd olika situationer.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.