BUSSE SHAPED SHAFT BRACELESS STEEL träns, 16 mm 12,5 cm/70 mm i korthet:


busse lår rostfritt stål, 16 mm - exakt vägledning och säkerhet

busse schenklainstese rostfritt stål, 16 mm är en effektiv ridkupong som möjliggör exakt kontroll och vägledning av hästen. Det är helt enkelt trasigt och har 7 cm långa lår som stöder sidledningen och minskar risken för att dra ut munstyckena till en sida med ett sido -sidor.

Den massiva konstruktionen av tränsen säkerställer ett lugnt läge i hästens mun. Alla anslutande medlemmar är noggrant anpassade till respektive bitstorlek och styrka. Detta säkerställer en optimal passform och ökar komforten för hästen.

Busse Schenklainsteise rostfritt stål, 16 mm är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet, vilket garanterar dess hållbarhet och hållbarhet. Det övre låret kan fixeras med separata lårracingslingor på kindstycket för att förhindra frigöring under ridremmen. Detta gör dig till ett idealiskt val för ryttare som letar efter säkerhet och kontroll.

Översikt:

  • lår rensar med 7 cm långa lår
  • helt enkelt trasig
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen>
  • Anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan på
  • Munnstycke, lår och ringar av rostfritt stål
  • Lår stöder sidledningen och minskar risken för att dra ut
  • Schenkelstranse -slingor för att fixa övre benet separat

Tekniska data:

  • Material: rostfritt stål
  • lårens längd: 7 cm

leveransomfång:

1x bussar lårraces rostfritt stål, 16 mm

faq

Vilka är fördelarna med bussen Schenklace rostfritt stål, 16 mm?
Busse Schenklainstrese rostfritt stål, 16 mm, erbjuder många fördelar, inklusive precision och kontroll med 7 cm långa lår , ett lugnt läge i munnen på grund av den enorma konstruktionen och hållbarheten genom produktionen av rostfritt stål av hög kvalitet.

för vem är Busse Schenklace rostfritt stål, 16 mm särskilt lämplig?
Busse Schenkatnse rostfritt stål, 16 mm, är idealisk för ryttare som letar efter exakt kontroll och ledarskap för din häst. Det är också ett bra val för dem som värderar tillbehör som avsevärt minskar risken för att dra munstycket till ena sidan.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.