BUSSE Vattensnapp med mjuk ring KAUGAN-SHAPED, 16 mm 12,5 cm/70 mm i korthet:


busse soft-ring-wassernse Kaugan®-formad, 16 mm-flexibilitet och komfort för optimal kontroll

busse soft-ring-wassertens kaugan®-formad, 16 mm är ett oumbärligt ridande tomrum som möjliggör en mild men effektiv kontroll av hästen. På grund av den enkla trasiga konstruktionen erbjuder tänderna ett balanserat inflytande på tungan och lastning, vilket möjliggör förbättrad kommunikation mellan ryttare och häst.

Munnstycket består av Kaugan ® UP>, ett material som främjar förbättrad acceptans och fördjupning i hästen. Detta ökar komforten och stöder ett lugnt läge i munnen. Alla anslutande medlemmar är specifikt anpassade till respektive bit och tjocklek, vilket säkerställer en optimal passform. Ringarna av rostfritt stål erbjuder hög hållbarhet och hållbarhet.

busse mjukring vattenbryggan kaugan®-formad, 16 mm är särskilt mångsidig och flexibel. Det erbjuder totalt tre olika remmar som kan användas individuellt enligt hästens träningsnivå. Detta gör dig till det perfekta valet för ryttare som letar efter ett anpassningsbart och effektivt kontrollalternativ för din häst.

Översikt:

  • helt enkelt trasig
  • Anatomiskt anpassade munstycken för balanserat inflytande på tungan och belastningen
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen>
  • Munnstycket från Kaugan ® för förbättrad acceptans och urtag
  • Alla anslutande medlemmar anpassade till storleken på biten och styrkan
  • Flexibel och mångsidig med tre olika remmar
  • Ringar gjorda av robust rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycket: Kaugan

    ® ​​ UP>

  • Ringmaterial: rostfritt stål
  • Ringdiameter: 70 mm

leveransomfång:

1x bussar mjuk ringvatten rens Kaugan®-formad, 16 mm

faq

Vilka är de stående egenskaperna i bussen mjukring vatten rens Kaugan®-formade, 16 mm?
Busse Soft-Ring-Wassertrense Kaugan®-formad, 16 mm av deras flexibilitet och mångsidighet. Det erbjuder olika remmar som kan anpassas beroende på utbildningsnivån. Dessutom säkerställer munstycket gjord av Kaugan ® up> förbättrad acceptans och kvarhållning i hästen.

på vem är bussen mjukring-vaktsintrens Kaugan®-formad, 16 mm?
Busse Soft-Ring-Wassertrens Kaugan®-formad, 16 mm, är för optimal Ryttare som letar efter ett anpassningsbart och effektivt kontrollalternativ för din häst. Tack vare de olika remmarna kan det anpassas individuellt till utbildningsnivån och därmed erbjuder maximal flexibilitet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.