BUSSE Vattensnabel KAUGAN-SHAPED 16 mm, dubbelbruten 11,5 cm/65 mm i korthet:


busse wasserprese kaugan® -formad 16 mm, dubbel trasig - utmärkt kontroll och komfort

Busse Wasserbrese Kaugan®-formad 16 mm, två gånger trasig möjliggör balanserad och mild kommunikation mellan ryttare och häst. Med sin dubbla paus och elliperna -formade mittpunkten erbjuder den optimal kontroll och samtidigt hög komfort för hästen.

Acceptet av biten ökas av munstycket från Kaugan ® Up> och salivformationen i hästen förbättras. Dessutom är alla anslutande medlemmar perfekt skräddarsydda efter respektive bitstorlek och styrka. Med ringarna gjorda av robust rostfritt stål är vattenbryggan ett fast och hållbart alternativ.

För ryttare som letar efter en effektiv och samtidigt bekväma tyglar för din häst, bussar Wassertrense Kaugan®-formade 16 mm, två gånger trasiga . Med sin speciella konstruktion och material av hög kvalitet är det nödvändigt i varje professionell ridutrustning.

Översikt:

  • Dubbel trasig med ellipesformat mittpunkt
  • Anatomiskt anpassade munstycken för balanserat inflytande på tungan och belastningen
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen>
  • Munnstycket från Kaugan ® för förbättrad acceptans och urtag
  • Ellipsen -formad mittpunkt skräddarsydd efter storleken på biten och styrkan
  • Alla anslutande medlemmar anpassade till storleken på biten och styrkan
  • Ringar gjorda av robust rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycket: Kaugan

    ® ​​ UP>

  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar vattenbryggan kaugan®-formad 16 mm, dubbel trasig

faq

Vilka är fördelarna med bussen Wasserbrese Kaugan®-formade 16 mm, två gånger trasiga?
Bussen WasserStrense Kaugan®-formad 16 mm, bryggt, erbjuder många fördelar. Med munstycket från Kaugan ® främjar det acceptans och salivbildning i hästen. Dessutom är alla anslutande medlemmar anpassade till respektive bitstorlek och styrka, vilket leder till en optimal passform och hög komfort.

för vem är bussen Wasserbrese Kaugan®-formad 16 mm, dubbel trasig, lämplig?
Bussen WasserserStrense Kaugan®-formad 16 mm, är idealisk för ryttare, är perfekt för Ryttare, värdet som är kopplat till en effektiv och samtidigt bekväma tyglar. Din speciella konstruktion och material av hög kvalitet erbjuder optimal komfort och hållbarhet, vilket gör det särskilt lämpligt för krävande ryttare.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.